Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παιδί του Elon Musk αλλάζει όνομα και διακόπτει κάθε σχέση με τον πατέρα του

tags :
Παιδί του Elon Musk αλλάζει όνομα και διακόπτει κάθε σχέση με τον πατέρα του
Γεννημένη ως Javier Alexander Musk, ζητά να την αποκαλούν Vivian Jenna Wilson

Μια διεμφυλική κόρη του Elon Musk υπέβαλε επίσημο αίτημα να αλλάξει το επώνυμό της μαζί με το φύλο της για να διακόψει κάθε σχέση με τον πατέρα της, σύμφωνα με έγγραφα που περιήλθαν σήμερα σε γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου.
«Δεν ζω πλέον με τον βιολογικό μου πατέρα και δεν θέλω πλέον να συνδέομαι μαζί του με οποιαδήποτε μορφή», έγραψε η νεαρή γυναίκα για να αιτιολογήσει το αίτημά της που υποβλήθηκε την επόμενη μέρα των 18ων γενεθλίων της.
Γεννημένη ως Javier Alexander Musk, ζητά να την αποκαλούν Vivian Jenna Wilson, ώστε το όνομά της να ταιριάζει με το φύλο της και να πάρει το πατρικό όνομα της μητέρας της, που χώρισε με τον Elon Musk το 2008.
Το αίτημα υποβλήθηκε τον Απρίλιο σε δικαστήριο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, αλλά αποκαλύφθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο από πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είχε συνολικά οκτώ παιδιά: έξι με την Justin Musk (το γένος Wilson) τη δεκαετία του 2000, ένα από τα οποία πέθανε λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή του και, πιο πρόσφατα, δύο με την μουσικό Claire Bousse (Grimes).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης