Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο γιος του Elon Musk αλλάζει φύλο και γίνεται γυναίκα - Δεν θέλει καμία επικοινωνία με τον πατέρα του

Ο γιος του Elon Musk αλλάζει φύλο και γίνεται γυναίκα - Δεν θέλει καμία επικοινωνία με τον πατέρα του
Σχετικά Άρθρα
Το 18χρονο παιδί του μεγιστάνα της Tesla, Elon Musk κατέθεσε αίτηση προκειμένου να αλλάξει νόμιμα το φύλο του αλλά και το επώνυμο του.
Διεθνή ΜΜΕ υποστηρίζουν μάλιστα ότι το παιδί του δηλώνει ότι πλέον δεν επιθυμεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση με τον πατέρα του.
Η transgender, η οποία λεγόταν Xavier Musk, κατέθεσε τα δικαστικά έγγραφα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια στις 18 Απριλίου, ζητώντας αλλαγή ονόματος.
Το TMZ ανέφερε ότι το πλήρες όνομά της κόρης του Elon Musk θα είναι πλέον Vivian Jenna Wilson, παίρνοντας το επώνυμο της μητέρας της, και ότι «θέλει να αναγνωριστεί ως γυναίκα».
Σύμφωνα με την Daily Mail, η 18χρονη κόρη του Elon Musk εξήγησε ότι επιθυμεί να πάρει το επώνυμο της μητέρας της για να αποστασιοποιηθεί από τον πατέρα της.
Χωρίς ωστόσο να έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής αν λαμβάνει οικονομική υποστήριξη από τον πατέρα της –η περιουσία του οποίου ύψους 213 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον καθιστά τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Elon Musk ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Βίβιαν, την Καναδή συγγραφέα Justin Wilson, από το 2000 έως το 2008.
Εκείνη γέννησε έναν γιο, τον Νεβάδα, το 2002, ο οποίος πέθανε μετά από 10 ημέρες από σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου.
Στη συνέχεια απέκτησε τα δίδυμα αγόρια - τον Ξαβιέ και τον Γκρίφιν- και τα τρίδυμα αγόρια: Ντάμιαν, Κάι και Σάξον, σήμερα 16 ετών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης