Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη γνωστού καθηγητή: Ο εμβολιασμός για τον COVID 19 ήταν προσχεδιασμένος

Αποκάλυψη γνωστού καθηγητή: Ο εμβολιασμός για τον COVID 19 ήταν προσχεδιασμένος
Ο καθηγητής McCullough αποκάλεσε αυτή την ευρεία χρήση των εμβολίων «βιολογική καταστροφή».
Κατά τη διάρκεια της έρευνας για το βιβλίο τους, «The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death While Battling the Bio-Pharmaceutical Complex» (Πρόληψη της νοσηλείας και του θανάτου κατά τη μάχη με το βιο-φαρμακευτικό σύμπλεγμα), ο καρδιολόγος Dr.Peter McCullough και ο συγγραφέας John-Leake ανακάλυψαν ότι το «σύστημα» προετοιμάστηκε από τους παγκόσμιους ηγέτες για να καταστήσει τον εμβολιασμό την κύρια απάντηση στην πανδημία COVID-19.
«Αυτό ήταν απολύτως υπαγορευμένο από την αρχή», δήλωσε ο McCullough.
«[Το] 2010, ο Gates λέει ότι είναι η δεκαετία των εμβολίων.
Αργότερα, ο Gates ανακοινώνει σε συναντήσεις ότι η απόδοση της επένδυσης των εμβολίων είναι 20 προς 1 σε σχέση με οτιδήποτε άλλο έχει κάνει».

Ο McCullough αναφερόταν σε μια ανάρτηση του Bill Gates στο Twitter το 2010, στην οποία ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής έγραφε: «Δεκαετία των εμβολίων- μια υπόσχεση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, 10 ετών για την έρευνα, την ανάπτυξη και την παράδοση εμβολίων».

Το 2019 ο Γκέιτς δήλωσε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας: «Πιστεύουμε ότι υπάρχει απόδοση πάνω από 20 προς 1» για την επένδυση των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην ανάπτυξη εμβολίων.

Στη συνέντευξη με τον McCullough , ο Leake διερωτήθηκε γιατί τα εμβόλια COVID, τα οποία αναπτύχθηκαν βιαστικά, διαφημίστηκαν ως ασφαλή και προβλήθηκαν ως η μόνη λύση για την πανδημία, ενώ δαιμονοποιήθηκαν αποτελεσματικές εναλλακτικές και εκτός επισήμανσης θεραπείες.

Κανένα εμβόλιο δεν χτυπάει αναπνευστική ασθένεια

Ο McCullough δήλωσε ότι παρόλο που τα εμβόλια γενικά κάνουν ελάχιστα για την πρόληψη της ασθένειας από λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, εξακολουθούν να προωθούνται ως η απάντηση στην πανδημία COVID-19.
«Δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο διαθέσιμο που να κάνει ουσιαστικά κάτι για μια αναπνευστική ασθένεια», δήλωσε προσθέτοντας ότι τα εμβόλια COVID εισήχθησαν «με μια έμμεση συζήτηση, και η συζήτηση είναι: «Είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και θα τα κάνετε».
Τελεία και παύλα.
Καμία συζήτηση μετά από αυτό.
Καμία επίσημη συζήτηση σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, καμία εγγύηση για επαναξιολόγηση, καμία μηνιαία επανεξέταση της ασφάλειας».
Ο McCullough αποκάλεσε αυτή την ευρεία χρήση των εμβολίων «βιολογική καταστροφή».

Ο FDA προσπάθησε να κρύψει πληροφορίες

Επιπλέον, ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) προσπάθησε να θάψει τις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων σφραγίζοντας, επί 55 χρόνια, τον «φάκελο της Pfizer», ο οποίος αποτελείται από περίπου μισό εκατομμύριο σελίδες εγγράφων που περιγράφουν λεπτομερώς τα βασικά ευρήματα κατά την ανάπτυξη και εφαρμογή των εμβολίων, δήλωσε ο ΜακΚάλοου.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο ΜακΚάλοου δήλωσε ότι έχουν καταγραφεί 13.000 θάνατοι μετά τη λήψη του εμβολίου COVID.
«Αυτό είναι εκπληκτικό», είπε.
«Ποτέ δεν έχουμε αφήσει ένα προϊόν να κυκλοφορεί έτσι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να επανεξετάσουμε την ασφάλεια, χωρίς να αναφέρουμε την ασφάλεια, χωρίς καν να αμφισβητήσουμε την ασφάλεια, και ο θάνατος να είναι το τελικό αποτέλεσμα».

Ο καρδιολόγος είπε ότι υπήρξε επίσης μια σειρά από μη θανατηφόρες αλλά σοβαρές παρενέργειες από τα τρία μεγάλα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων καρδιακών βλαβών, θρόμβων στο αίμα και φλεγμονωδών ασθενειών.

«Αυτό που νομίζω ότι μεγάλο μέρος του κοινού δεν κατάλαβε είναι ότι πρόκειται για μια εντελώς νέα τεχνολογία», δήλωσε ο Leak «Πρόκειται για τεχνολογίες γενετικής μεταφοράς.
Στην πραγματικότητα κάνετε έγχυση αγγελιοφόρου RNA που κωδικοποιεί για την παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας, οπότε πρόκειται για πράγματα επιστημονικής φαντασίας».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης