Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Ο Zelensky μετέβη στη νότια πόλη Mykolaiv όπου οι μάχες συνεχίζονται

Ουκρανία: Ο Zelensky μετέβη στη νότια πόλη Mykolaiv όπου οι μάχες συνεχίζονται
Ο Ουκρανός πρόεδρος επιθεώρησε το κτίριο της περιφερειακής διοίκησης του Mykolaiv που καταστράφηκε ως αποτέλεσμα πυραυλικού πλήγματος από τις ρωσικές δυνάμεις ,

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky επισκέφθηκε τη νότια πόλη Mykolaiv στη διάρκεια ενός ταξιδιού εργασίας στην περιοχή, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του, χωρίς να διευκρινίζει πότε πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη.
Ο πρόεδρος επιθεώρησε το κτίριο της περιφερειακής διοίκησης του Mykolaiv που καταστράφηκε ως αποτέλεσμα πυραυλικού πλήγματος από τις ρωσικές δυνάμεις , ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου του Ουκρανού προέδρου.
Πύραυλος άνοιξε μια τρύπα στο κτίριο και σκότωσε 37 ανθρώπους εκεί στα τέλη Μαρτίου.
Οι ρωσικές δυνάμεις έφθασαν στα περίχωρα του Mykolaiv στις αρχές Μαρτίου αλλά απωθήθηκαν στα ανατολικά και νοτιοανατολικά όρια της περιοχής, όπου οι μάχες συνεχίζονται.
Το γραφείο του Zelensky ανέφερε πως ο πρόεδρος επισκέφθηκε επίσης ένα νοσοκομείο στο Mykolaiv και απένειμε τιμητικές διακρίσεις στον δήμαρχο Oleksandr Senkevych και τον κυβερνήτη Vitaliy Kim για την εργασία τους κατά τους τέσσερις μήνες που διαρκεί η ρωσική εισβολή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης