Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Τα μπέργκερ και οι λεμονάδες θα παραμείνουν ενώ οι αμερικανικές εταιρείες χάνουν δισ. δολάρια

Medvedev: Τα μπέργκερ και οι λεμονάδες θα παραμείνουν ενώ οι αμερικανικές εταιρείες χάνουν δισ. δολάρια
Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev επισήμανε τις κοντόφθαλμες πολιτικές του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden που οδηγούν σε απώλειες για τις αμερικανικές επιχειρήσεις στη Ρωσία.

Ο Dmitry Medvedev σε μήνυμα του στο κανάλι του στο Telegram , υπενθύμισε τα λόγια του Biden ότι αποφασίζει για κυρώσεις κατά της Ρωσίας όχι ως πρόεδρος, αλλά ως αρχιστράτηγος.
«Γενικά μιλώντας, είναι κακό όταν δύο προσωπικότητες υπαγορεύουν διαφορετικές διαθήκες σε έναν άνθρωπο.
Αυτό συνήθως έχει το γνωστό ιατρικό όνομα στην ψυχιατρική», σημείωσε.
«Ως αποτέλεσμα των αποφάσεων ενός τέτοιου αρχιστράτηγου, αλλά όχι του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ένας μεγάλος αριθμός αμερικανικών και διεθνών εταιρειών απλώς χάνουν τεράστιες δυνατότητες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων στη χώρα μας», τόνισε.
«Και τι αντάλλαγμα;
Τίποτα.
Όπως υπήρχε υγιεινή και όχι τόσο υγιεινή λεμονάδα στη Ρωσία, έτσι θα παραμείνει.
Και σκούρα και ανοιχτόχρωμα.
Μόνο με διαφορετική μάρκα.
Όπως υπήρχαν μπιφτέκια, έτσι θα παραμείνουν.
Με άλλο όνομα», τόνισε ο Medvedev .
«Δεν μιλάω καν για τον πληθωρισμό των τροφίμων ή την τιμή ενός γαλονιού βενζίνης, η οποία, όπως είπαν οι αμερικανικές εταιρείες πετρελαίου στον κόσμο, δεν συνδέεται με κάποια μυθική απειλή από τον Putin, αλλά με την παράλογη πολιτική του Biden και της κυβέρνησής του στον τομέα της παραγωγής και διύλισης πετρελαίου», είπε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

«Αλλά η Αμερική έδειξε για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητά της να αγωνιστεί για τη δημοκρατία! Το ερώτημα είναι σε ποιο τίμημα», συνόψισε ο πολιτικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης