Τελευταία Νέα
Διεθνή

Yβριστικό tweet Medvedev κατά Macron, Scholz, Draghi: Έγιναν σκνίπα στη βότκα και πάνε σπίτι

Yβριστικό tweet Medvedev κατά Macron, Scholz, Draghi: Έγιναν σκνίπα στη βότκα και πάνε σπίτι
Ο Medvedev φημίζεται για την σκληρότητα των δηλώσεων του μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής
Σχετικά Άρθρα

Υβριστικό, και ταυτόχρονα απειλητικό, μήνυμα του αντιπρόεδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας, και πρώην προέδρου της Ρωσίας, Dmitry Medvedev, για την επίσκεψη του Emmanuel Macron, του Olaf Scholz, και του Mario Draghi στο Κίεβο.
«Οι Ευρωπαίοι λάτρεις των βατράχων, του λουκάνικου συκωτιού και των σπαγγέτι λατρεύουν να επισκέπτονται το Κίεβο. Με μηδενικό αποτέλεσμα. Υποσχέθηκαν ένταξη στην ΕΕ και παλιά οβιδοβόλα στην Ουκρανία, έγιναν σκνίπα στην gorilka (βότκα στα ουκρανικά) και πήγαν σπίτι τους με το τρένο, όπως πριν από 100 χρόνια. Όλα καλά. Ωστόσο, (αυτό) δεν θα φέρει την Ουκρανία πιο κοντά στην ειρήνη. Το ρολόι μετράει (αντίστροφα)» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Twitter.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Medvedev φημίζεται για την σκληρότητα των δηλώσεων του μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής, ενώ έχει αναφερθεί και στη χρήση πυρηνικών από τη μεριά της Ρωσίας. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι χθες (15/6/2022) σχολιάζοντας ένα μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο η Ουκρανία προσπαθεί να αγοράσει με τη διαδικασία Lend - Lease υγροποιημένο φυσικό αέριο LNG με την πληρωμή να προσδιορίζεται σε μια διετία, διαφορετικά θα παγώσει τον επόμενο χειμώνα, ο Medvedev διερωτήθηκε αν θα υπάρχει Ουκρανία σε δύο χρόνια από σήμερα.
«Μια ερώτηση μόνο.
Ποιος είπε ότι σε δύο χρόνια από σήμερα θα υπάρχει η Ουκρανία στον παγκόσμιο χάρτη;
Οι Αμερικάνοι δεν ενδιαφέρονται πλέον.
Έχουν επενδύσει τόσο πολλά στο αντιρωσικό project που όλα τα άλλα είναι τα ασήμαντα για αυτούς» είπε ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης