Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pushilin (Donetsk): Να απελευθερωθούν όλες οι ρωσικές πόλεις στην Ουκρανία, και η Οδησσός

Pushilin (Donetsk): Να απελευθερωθούν όλες οι ρωσικές πόλεις στην Ουκρανία, και η Οδησσός
Να παραπεμφθεί στο Διεθνές Δικαστήριο ο Zelensky για εγκλήματα πολέμου στο Donbass είπε ο Pushilin
Σχετικά Άρθρα

Να απελευθερωθούν όλες οι ρωσικές πόλεις στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης και της Οδησσού ζήτησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Denis Pushilin, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky θα έπρεπε να παραπεμφθεί στο Διεθνές Δικαστήριο για τα εγκλήματα που διέπραξε στο Donbass.
Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti και ερωτηθείς για το ποια θα πρέπει να είναι η τύχη της Οδησσού, ο Pushilin υποστήριξε ότι «το αποτέλεσμα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία θα πρέπει να είναι η απελευθέρωση όλων των ρωσικών πόλεων».
«Η Ουκρανία ως κράτος μπορεί σύντομα απλά να μην υπάρχει» υπογράμμισε ο Pushilin, αναφέροντας πως ελπίζει οι στόχοι της στρατιωτικής επιχείρησης να έχουν επιτευχθεί ως το τέλος του έτους.
«Όπως είπε ο πρόεδρος Putin, στόχος της επιχείρησης είναι να προστατεύσει τους ανθρώπους που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου εδώ και 8 χρόνια» ανέφερε ο Pushilin, ο οποίος μιλώντας για το μέλλον του προέδρου της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, είπε πως κατά τη γνώμη του θα πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπος με το Διεθνές Δικαστήριο για τα εγκλήματα πολέμου στο Donbass.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης