Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky (Ουκρανία): Η Ρωσία θα εισβάλλει και σε άλλα κράτη μετά την Ουκρανία

Zelensky (Ουκρανία): Η Ρωσία θα εισβάλλει και σε άλλα κράτη μετά την Ουκρανία
Η ΕΕ να ενισχύσει τις κυρώσεις της κατά της Ρωσίας είπε ο Zelensky
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως μετά την Ουκρανία η Ρωσία θα εισβάλλει και σε άλλα κράτη διατύπωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, ο οποίος κάλεσε την ΕΕ να επιβάλλει ισχυρότερες κυρώσεις στη Ρωσία.
«Όπως στο παρελθόν, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι το πρώτο βήμα που η ρωσική ηγεσία χρειάζεται για να ανοίξει το δρόμο και σε άλλα κράτη, για να καταλάβει και άλλους λαούς» είπε μιλώντας στο κοινοβούλιο της Τσεχίας ο Zelensky, αναφέροντας πως «όποιος θέλει να κατακτήσει τα πάντα, ποτέ δεν θα σταματήσει αφού καταλάβει μόνο ένα μέρος αυτών που θέλει».
Σε αυτό το πλαίσιο ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενισχύσει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας καθώς και να επιτρέψει στην Ουκρανία να ξεκινήσει την διαδρομή προς την ένταξη στο ευρωπαϊκό μπλοκ προσφέροντάς της το καθεστώς της υποψήφιας χώρας.
Σημειώνεται πως σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας, Emmanuel Macron και ο Ρουμάνος ομόλογος του Klaus Iohannis είπαν πως η χορήγηση του καθεστώτος της υποψήφιας στην ΕΕ χώρας στην Ουκρανία θα ήταν ένα σωστό μέτρο από ηθική και οικονομική σκοπιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης