Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου Navalny μεταφέρθηκε σε άγνωστη τοποθεσία

Ρωσία: Ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου Navalny μεταφέρθηκε σε άγνωστη τοποθεσία
Ο ίδιος ο Navalny είχε δηλώσει πρόσφατα ότι στην αποικία αυστηρού καθεστώτος στο Μελέχοβο ετοιμάζουν για τον ίδιο «μια φυλακή μέσα στην φυλακή»

Ο φυλακισμένος επικριτής του Κρεμλίνου Navalny έχει μεταφερθεί από την αποικία κρατουμένων, όπου κρατείτο, σε άγνωστη τοποθεσία, δήλωσε σήμερα 14/6 κορυφαίος συνεργάτης του.
«Πού είναι ο Alexey τώρα, και σε ποιά αποικία κρατουμένων έχει μεταφερθεί, δεν το γνωρίζουμε» , δήλωσε ο επικεφαλής του επιτελείου του Navalny σε ανακοίνωση του που αναρτήθηκε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.
Ο Volkov διευκρίνισε ότι τον δικηγόρο του πολιτικού τον καθυστέρησαν στην είσοδο της φυλακής και στη συνέχεια του είπαν ότι τέτοιος κρατούμενος δεν υπάρχει στην φυλακή.
Αργότερα μια άλλη δικηγόρος - γράφει η εφημερίδα Novayagazeta.europe- η Όλγκα Μιχαήλοβα, δήλωσε στο TASS ότι ο Ναβάλνι μεταφέρθηκε σε σωφρονιστικό ίδρυμα αυστηρού καθεστώτος αφότου τέθηκε σε ισχύ η απόφαση βάσει της οποίας καταδικάστηκε για απάτη και ασέβεια προς το δικαστήριο. 
Ο ίδιος ο Navalny είχε δηλώσει πρόσφατα ότι στην αποικία αυστηρού καθεστώτος στο Μελέχοβο ετοιμάζουν για τον ίδιο «μια φυλακή μέσα στην φυλακή».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης