Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov (Ρωσία): Ο δυτικός εκφοβισμός με τις κυρώσεις δεν τρομάζει τους ξένους επενδυτές

Peskov (Ρωσία): Ο δυτικός εκφοβισμός με τις κυρώσεις δεν τρομάζει τους ξένους επενδυτές
«Οι ξένοι επενδυτές δεν είναι μόνο από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή από χώρες της ΕΕ.» υπογράμμισε ο Dmitry Peskov

Ο εκβιασμός και το στρίψιμο της οικονομικής «κάνουλας» από τη Δύση απέτυχαν να τρομάξουν τους επενδυτές της Μέσης Ανατολής, της Κίνας, της Ινδίας και άλλων χωρών από τη συνεργασία με τη Ρωσία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.
Σημείωσε δε ότι «πολλοί ξένοι επενδυτές θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης».

«Οι ξένοι επενδυτές δεν είναι μόνο από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή από χώρες της ΕΕ.
Υπάρχουν πολύ μεγαλύτεροι ξένοι επενδυτές από τη Μέση Ανατολή, την Κίνα, την Ινδία, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και από δεκάδες και δεκάδες χώρες που έχουν πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό από χώρες της λεγόμενης συλλογικής Δύσης», επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
«Καταλαβαίνουμε ότι είναι όλοι, φυσικά, κάτω από το όπλο της Δύσης, που στρίβουν τα χέρια τους, εκφοβίζουν και εκβιάζουν, αλλά όλος αυτός ο εκβιασμός είναι δεν μπορεί να ακυρώσει το ενδιαφέρον αυτών των επενδυτών στη ρωσική αγορά», κατέληξε ο Peskov.

Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης που διοργανώνεται από το Roscongress Foundation ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου.
Το θέμα του φόρουμ φέτος ονομάζεται: Νέες ευκαιρίες σε έναν νέο κόσμο.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης το Φόρουμ ΜΜΕ, το Creative Business Forum, το Φόρουμ για την Ασφάλεια των Ναρκωτικών, το SPIEF Junior Dialogue και το SPIEF Sport Week.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης