Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βουλγαρία: Η ΥΠΕΞ και ο υπουργός. Ενέργειας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους

Βουλγαρία: Η ΥΠΕΞ και ο υπουργός. Ενέργειας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους
Οι δύο απερχόμενοι υπουργοί δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους όπως προβλέπει το Σύνταγμα μέχρι να εκλεγούν οι αντικαταστάτες τους

Η υπουργός Εξωτερικών Teodora Gencovska και ο υπουργός Ενέργειας Alexander Nikolov υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στον πρωθυπουργό, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τα δύο υπουργεία.
Τόσο η Gencovska όσο και ο Nikolov έδωσαν ως λόγο της παραίτησής τους την απόφαση του κόμματος Υπάρχει Τέτοιος Λαός (TISP), που τους πρότεινε, να αποχωρήσει από την κυβέρνηση συνασπισμού.
Οι δύο απερχόμενοι υπουργοί δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους όπως προβλέπει το Σύνταγμα μέχρι να εκλεγούν οι αντικαταστάτες τους.
Η Teodora Gencovska και ο Alexander Nikolov δήλωσαν στους δημοσιογράφους το Σάββατο ότι επρόκειτο να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους τη Δευτέρα, σύμφωνα με την απόφαση του κόμματός τους να αποχωρήσει από τον κυβερνητικό συνασπισμό.
Οι άλλοι δύο υπουργοί του TISP έχουν ήδη ζητήσει να παραιτηθούν: ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Γκρόζνταν Καράντζοφ την Τετάρτη και ο υπουργός Αθλητισμού Ραντοστίν Βασίλεφ την Παρασκευή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης