Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορυφαίοι επιστήμονες καταγγέλλουν: Οι εμβολιασμοί στα παιδιά για την COVID είναι εγκληματικοί και πρέπει να σταματήσουν

Κορυφαίοι επιστήμονες καταγγέλλουν: Οι εμβολιασμοί στα παιδιά για την COVID είναι εγκληματικοί και πρέπει να σταματήσουν
Το σώμα και ο εγκέφαλος των παιδιών είναι πιο ευάλωτοι από τους ενήλικες στις περιβαλλοντικές τοξικές ουσίες
Η Δρ Reni Moon έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα της ως υπέρμαχος των εμβολίων.
Ανησυχεί τόσο πολύ για τα σήματα ασφαλείας που βλέπει στον παιδιατρικό πληθυσμό, που, όπως είπε, η χορήγηση εμβολίων κατά του COVID-19 για παιδιά είναι «ό,τι πιο φρικτό έχω ακούσει στην ιατρική.
Η έλλειψη σεβασμού για την ασφάλεια είναι εξαιρετικά ανήθικη

Η Moon έχει διπλή πιστοποίηση στην παιδιατρική νοσοκομειακή ιατρική και παιδιατρική και είπε ότι έχει συμβουλέψει χιλιάδες οικογένειες και πάντα τις ενθάρρυνε να εμβολιαστούν.

Μέχρι τώρα.

Αντί να ακολουθεί αναμφισβήτητα τις συστάσεις του CDC χωρίς διπλό έλεγχο, η Moon παρακολουθεί η ίδια τα δεδομένα ασφάλειας σχετικά με τις ενέσεις mRNA.

Τα παιδιά είναι πιο ευάλωτα

Δεδομένου ότι τα παιδιά είναι μικρότερα από τους ενήλικες, εκτίθενται περισσότερο σε τοξικές ουσίες, ανάλογα με το σωματικό τους βάρος.

Δεδομένων των μοναδικών ευπαθειών τους, το όριο ασφαλείας για να δοθεί στα παιδιά οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, ιατρική παρέμβαση ή ιατρική σύσταση πρέπει να είναι υψηλό, υψηλότερο από ό,τι για τους ενήλικες.

Ήπιος ο SARS-CoV-2 για παιδιά

Ο ιός SARS-CoV-2 ήταν πάντα μια απειλή κυρίως για τους ηλικιωμένους και για τους ενήλικες που έχουν υποκείμενα προβλήματα υγείας, ενώ οι νεότεροι και υγιείς άνθρωποι γενικά τα πήγαν καλά και τα παιδιά σχεδόν δεν αρρωσταίνουν καθόλου.
Στην πραγματικότητα, οι θάνατοι από COVID-19 σε παιδιά είναι «απίστευτα σπάνιοι», σύμφωνα με ένα άρθρο στο επιστημονικό περιοδικό Nature.
«Όλα τα παιδιά που γνωρίζω εδώ στο ίδρυμά μου είχαν συννοσηρότητες», εξήγησε ένας συνταξιούχος γιατρός από το Κολοράντο και καθηγητής οφθαλμολογίας και παιδιατρικής που έχει μεταπτυχιακό στην επιδημιολόγία και εργαζόταν στο μεγαλύτερο νοσοκομείο παίδων της πολιτεία,

«Η ασθένεια είναι ήπια για τα περισσότερα παιδιά»

Ο Dr. Kirk Milhoan, M.D./Ph.D.είναι ο ιατρικός διευθυντής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης For Hearts and Souls, η οποία βοηθά τα παιδιά με καρδιακά ελαττώματα σε όλο τον κόσμο.
Με έδρα το Maui, εργάζεται επίσης μια εβδομάδα το μήνα στο Texas Methodist Children’s Hospital στο Σαν Αντόνιο.
Αν και εκείνος, όπως και άλλοι γιατροί με τους οποίους μιλήσαμε, ανησυχεί να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του λέγοντας την αλήθεια, ο Milhoan αισθάνεται ότι έχει ηθική υποχρέωση να μιλήσει δημόσια για την έλλειψη ασφάλειας, αποτελεσματικότητας και αναγκαιότητας των εμβολίων COVID-19 για παιδιά.

Ο εμβολιασμός των παιδιών δεν επιβραδύνει την εξάπλωση

«Ας είμαστε ειλικρινείς», είπε ο Milhoan.
«Δεν σταματά τίποτα.
Η Omicron χτυπάει περισσότερο στους εμβολιασμένους παρά στους ανεμβολίαστους.
Μετά από πέντε μήνες, για τα παιδιά, το εμβόλιο έχει αρνητική αποτελεσματικότητα. Θα κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.
Αυτό που βλέπουμε είναι ότι με εκείνους που έχουν εμβολιαστεί είναι πιο πιθανό να νοσήσουν από τη μόλυνση παρά αν δεν είχαν απολύτως τίποτα».

Σύμφωνα με τον Milhoan, ο εμβολιασμός των παιδιών έχει στην πραγματικότητα το αντίθετο αποτέλεσμα: Ενθαρρύνει περισσότερο —όχι λιγότερο— την εξάπλωση του ιού.

Τα εμβόλια COVID-19 πληγώνουν τα παιδιά

Τι γίνεται όμως με τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες; Τα παιδιά έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους ενήλικες, ας πούμε έτσι. Έχουν πολλά περισσότερα χρόνια ζωής μπροστά τους από εμάς, επομένως η έγκαιρη έκθεση σε ρύπανση ή ενδοκρινικούς διαταράκτες ή μη ασφαλή εμβόλια μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμες παρενέργειες.
Ο Milhoan έγραψε τη διδακτορική του διατριβή για την καρδιακή φλεγμονή.
«Το εμβόλιο είναι επικίνδυνο για τους έφηβους άνδρες. Χωρίς αμφιβολία, είναι πιο πιθανό να πάτε στο νοσοκομείο με τραυματισμό από εμβόλιο παρά από COVID», είπε. «Για πολλά παιδιά είναι όλα ρίσκα και κανένα όφελος. Τι κάνουμε?"

Αυτό το έγκλημα κατά των παιδιών πρέπει να σταματήσει

Δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι κάτι είναι ασφαλές για τα παιδιά χωρίς αποδείξεις. Εδώ επικαλούμαστε την αρχή της προφύλαξης — την ιδέα ότι ένα νέο προϊόν (όπως τα εμβόλια κατά του COVID-19) δεν μπορεί απλώς να θεωρηθεί ασφαλές, αν δεν υπάρχει οριστική απόδειξη ότι προκαλεί βλάβη. Η αρχή της προφύλαξης είναι μια σύγχρονη επαναδιατύπωση του όρκου του Ιπποκράτη που όλοι οι γιατροί πρέπει να τηρούν: «Θα τους κρατήσω από το κακό και την αδικία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης