Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήπως τελικά η ευλογιά των πιθήκων είναι το αποτέλεσμα του προγράμματος μαζικού εμβολιασμού για Covid;

Μήπως τελικά η ευλογιά των πιθήκων είναι το αποτέλεσμα του προγράμματος μαζικού εμβολιασμού για Covid;
Επειδή τα εμβόλια είναι γνωστό ότι επηρεάζουν το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος, όσοι έχουν λάβει τα εμβόλια είναι πολύ επιρρεπείς σε ασθένειες όπως ο έρπης, ο έρπητας ζωστήρας και άλλες νόσοι
Σχετικά Άρθρα

Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το φερόμενο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι αποτέλεσμα του προγράμματος εμβολιασμού για τον Covid-19.
Επειδή τα εμβόλια είναι γνωστό ότι επηρεάζουν το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος, όσοι έχουν λάβει τα εμβόλια είναι πολύ επιρρεπείς σε ασθένειες όπως ο έρπης, ο έρπητας ζωστήρας και άλλες νόσοι.
Η Daily Exposé δημοσιοποίησε χάρτες που δείχνουν πού διανεμήθηκαν ευρέως τα εμβόλια της Pfizer και πού υπάρχουν τρέχοντα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων.
Φυσικά, η συσχέτιση δεν σημαίνει απαραίτητα αιτιώδη συνάφεια, αλλά είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν πολλές ενδείξεις υποβάθμισης του ανοσοποιητικού συστήματος στο σημείο του συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας  σε όσους έχουν λάβει τα εμβόλια, και τώρα υπάρχει ένα άλλο περίεργο ξέσπασμα .
Εκτός από μερικές χώρες, δεν υπάρχει πραγματικά μεγάλη διαφορά και κάθε κράτος που έχει αναφέρει υποτιθέμενα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων από τον Μάιο του 2022, όπου δεν ήταν ήδη ενδημική, είναι μια χώρα που διένειμε επίσης το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19.
map_1_2.JPG
map_3_1.JPGmap_2_5.JPG
map_4_1.JPG

Παρενέργεια;

Παραδόξως, οι άνθρωποι έχουν αναφέρει τον έρπητα ζωστήρα ή τον ιό της ανεμοβλογιάς ως μία από τις παρενέργειες των εμβολίων.
Ανάλογα με το αν επιλέξατε να κάνετε το εμβόλιο Covid-19, τα επίσημα κυβερνητικά δεδομένα και τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer υποδηλώνουν έντονα ότι το σκεύασμα της αμερικανικής εταιρείας μπορεί να επανενεργοποιεί τον αδρανοποιημένο ιό της ανεμοβλογιάς ή τον ιό του έρπητα λόγω της τρομακτικής βλάβης που προκαλεί στο ανοσοποιητικό σύστημα.
Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στην απόρριψη δεδομένων της Pfizer είναι το «reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf».
Η σελίδα 21 του εμπιστευτικού εγγράφου περιέχει δεδομένα για ανεπιθύμητα συμβάντα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, με ένα από αυτά να είναι οι λοιμώξεις από ιούς του έρπητα, γράφει ο ιστότοπος shiftplan.
a_38.JPG

b_31.JPG
Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των λοιμώξεων/επιπλοκών από έρπητα που έχουν αναφερθεί στο VAERS ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε όλα τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων Covid-19) ανά έτος που αναφέρθηκαν και τα εμβόλια Covid-19 μόνο κατά το έτος που αναφέρθηκαν.

diagramma_4.JPG

Αλλά υπάρχει μια άλλη προϋπόθεση που οι αρχές θα μπορούσαν να ισχυρίζονται ψευδώς ότι είναι η ευλογιά των πιθήκων και πρέπει να επιστρέψουμε στα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer για να τη βρούμε.
c_31.JPG
Μήπως είναι κάλυψη;

Η αυτοάνοση νόσος της ευλογιάς με φουσκάλες προκαλεί φουσκάλες στο δέρμα και στους βλεννογόνους σε όλο το σώμα.
Μπορεί να επηρεάσει το στόμα, τη μύτη, το λαιμό, τα μάτια και τα γεννητικά όργανα.
«Ίσως η ευλογιά των πιθήκων είναι μια κάλυψη για τις αποτυχίες των εμβολίων COVID-19.
Ίσως δεν είναι. Τουλάχιστον, αποσπά την προσοχή.
Το κοινό δεν ανησυχεί σχεδόν καθόλου για τη δράση τους και ανησυχεί περισσότερο για τους 1000 ανθρώπους παγκοσμίως που λένε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν αυτή την ασθένεια», αναφέρει το δημοσίευμα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης