Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Σκοτώθηκε Βρετανός στρατιώτης στις μάχες με τους Ρώσους στο Severodonetsk

Ουκρανία: Σκοτώθηκε Βρετανός στρατιώτης στις μάχες με τους Ρώσους στο Severodonetsk
Ο Jordan Gatley άφησε τον βρετανικό στρατό τον Μάρτιο 2022 «για να συνεχίσει την καριέρα του ως στρατιώτης σε άλλες περιοχές»

Ένας Βρετανός πρώην στρατιώτης σκοτώθηκε πολεμώντας τις ρωσικές δυνάμεις στην ουκρανική πόλη Severdonetsk, ανακοίνωσε η οικογένειά του.
Ο Jordan Gatley άφησε τον βρετανικό στρατό τον Μάρτιο 2022 «για να συνεχίσει την καριέρα του ως στρατιώτης σε άλλες περιοχές» και πέταξε στην Ουκρανία αμέσως μετά για να βοηθήσει να αποκρούσει τις ρωσικές δυνάμεις και να εκπαιδεύσει Ουκρανούς στρατιώτες, γράφει το Sky News.
Ανακοινώνοντας την είδηση στο Facebook, ο πατέρας του Dean έγραψε: «Χθες (10/06/22) λάβαμε την καταστροφική είδηση ότι ο γιος μας, ο Jordan πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στην πόλη Severdonetsk της Ουκρανίας».
Το Γραφείο Εξωτερικών της Κοινοπολιτείας επιβεβαίωσε ότι «στηρίζει την οικογένεια ενός Βρετανού που πέθανε στην Ουκρανία».
 Ο πατέρας του πρόσθεσε: «Η ομάδα του λέει ότι όλοι τον αγαπούσαν, όπως και εμείς, και έκανε τεράστια διαφορά στις ζωές πολλών ανθρώπων, όχι μόνο στρατεύοντας, αλλά και εκπαιδεύοντας τις ουκρανικές δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης