Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Ανοίγουν ξανά τα McDonald's στη Μόσχα – Υπό την επωνυμία Vkusno & tochka και με νέα ιδιοκτησία

Ρωσία: Ανοίγουν ξανά τα McDonald's στη Μόσχα – Υπό την επωνυμία Vkusno & tochka και με νέα ιδιοκτησία
Αρχικά θα επαναλειτουργήσουν 15 εστιατόρια μέσα και γύρω από τη ρωσική πρωτεύουσα
Σχετικά Άρθρα

Με την επωνυμία «Vkusno & tochka», ανοίγουν εκ νέου στη Μόσχα τα εστιατόρια McDonald’s, υπό νέα ιδιοκτησία.
Αρχικά θα επαναλειτουργήσουν 15 εστιατόρια μέσα και γύρω από τη ρωσική πρωτεύουσα, κάνοντας μια νέα αρχή στη Ρωσία, μετά την αποχώρηση του αμερικανικού κολοσσού fast-food από τη ρωσική αγορά και την πώληση των εστιατορίων στον Alexander Govor, ο οποίος  προχωρά σε rebranding των εστιατορίων της McDonald's.
Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη αλυσίδα χάμπουργκερ στον κόσμο κατέβασε ρολά στη Ρωσία, μετά από περισσότερα από 30 χρόνια  (το 1990 είχε ανοίξει στη Μόσχα), και έγινε ένα από τα μεγαλύτερα brand που εγκατέλειψε τη χώρα, μετά την εισβολή στην Ουκρανία.
Μάλιστα, το νέο άνοιγμα των εστιατορίων αναμένεται να αποτελέσει τεστ για το κατά πόσο η ρωσική οικονομία μπορεί να γίνει αυτάρκης και να αντέξει τις κυρώσεις της Δύσης.

Άνοιγμα 200 εστιατορίων της Vkusno & tochka μέχρι τέλος Ιουνίου

Ο Oleg Paroev, διευθύνων σύμβουλος της Vkusno & tochka, δήλωσε ότι η εταιρία σχεδιάζει να ξανανοίξει 200 εστιατόρια στη Ρωσία μέχρι τα τέλη Ιουνίου και συνολικά 850 έως τα τέλη του καλοκαιριού.
«Στόχος μας είναι οι επισκέπτες μας να μην εντοπίσουν διαφορά είτε στην ποιότητα είτε στην ατμόσφαιρα», δήλωσε ο Oleg Paroev, , σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στον χώρο που ήταν το πρώτο εστιατόριο των McDonald's που άνοιξε στη Μόσχα το 1990.
Από την πλευρά του, ο Alexander Govor, που είναι ο νέος ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων, δήλωσε ότι η εταιρία απασχολεί 51.000 υπαλλήλους.
«Η εταιρία μου ζήτησε, πρώτα απ’ όλα, να κρατήσω τους υπαλλήλους, να δώσω στον κόσμο δουλειά. Και αυτό πρόκειται να κάνω», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης