Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία – Υπουργείο Μεταφορών: Διαψεύδει τις φήμες για έκδοση visa για εργαζόμενους από την ΕΕ

Βρετανία – Υπουργείο Μεταφορών: Διαψεύδει τις φήμες για έκδοση visa για εργαζόμενους από την ΕΕ

Ο υπουργός Μεταφορών Grant Shapps έχει συζητήσει το ενδεχόμενο έκδοσης προσωρινής βίζας στους χειριστές αποσκευών και στο προσωπικό του check-in

Σχετικά Άρθρα

ο υπουργείο Μεταφορών της Βρετανίας διέψευσε το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 την είδηση ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο έκδοσης προσωρινής βίζας σε εργαζομένους από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε μία προσπάθεια να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος στα αεροδρόμια.
Η εφημερίδα Telegraph ανέφερε ότι ο υπουργός Μεταφορών Grant Shapps έχει συζητήσει το ενδεχόμενο έκδοσης προσωρινής βίζας στους χειριστές αποσκευών και στο προσωπικό του check-in, παρόμοιες με εκείνες που χορηγούνται σε συλλέκτες φρούτων και μουσικούς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.
«Αυτό είναι εντελώς αναληθές», είπε εκπρόσωπος του υπουργείου.

Χάος στα αεροδρόμια

Ο Shapps την περασμένη εβδομάδα δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με την αεροπορική βιομηχανία για να αποφευχθεί η επανάληψη του χάους στα αεροδρόμια, καθώς οι επιβάτες αντιμετώπισαν μεγάλες καθυστερήσεις και ακυρώσεις εκατοντάδων πτήσεων.
Τα αεροδρόμια σε όλη την Ευρώπη δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν την ανάκαμψη της ζήτησης μετά την πανδημία,.
Ο κλάδος δυσκολεύεται να προσλάβει προσωπικό μετά την άρση των μέτρων και παραπονιέται ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την πρόσληψη νέων υπαλλήλων σε τομείς όπως ο έλεγχος και η ασφάλεια.
Υπενθυμίζεται ότι η Βρετανία αποχώρησε από την ΕΕ τον Ιανουάριο του 2020, οδηγώντας σε αποχώρηση εργαζομένων  από την ΕΕ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης