Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας από πυρά ενόπλου σε βιομηχανία στο Maryland

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας από πυρά ενόπλου σε βιομηχανία στο Maryland
Ο δράστης συνελήφθη μετά από ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία
Σχετικά Άρθρα

Υπό τη σκιά του δημόσιου διαλόγου για τον έλεγχο των πυροβόλων όπλων στις ΗΠΑ κατόπιν των συνεχιζόμενων «τυφλών» επιθέσεων σε δημόσιους χώρους – σούπερ μάρκετ, δημοτικά σχολεία, εκκλησίες, νοσοκομεία - με δεκάδες νεκρούς, ένας ένοπλος άνοιξε πυρ κατά συναδέλφων του σε βιομηχανία στην Πολιτεία της Maryland των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρεις και να τραυματίσει έναν ακόμα σοβαρά.
Ο 23χρονος δράστης μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία, τραυματίστηκε και συνελήφθη στην προσπάθεια του να διαφύγει από το σημείο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο του.
Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα του.
Τόσο ο δράστης όσο και ο αστυνομικός διακομίστηκαν σε τοπικό νοσοκομείο καθώς έφεραν τραύματα από σφαίρες στο νέο αυτό mass shooting (πρόκειται για επιθέσεις με τη χρήση πυροβόλων όπλων που έχουν τέσσερα ή περισσότερα θύματα, στην ορολογία των αμερικανικών αρχών).

Άγνωστα τα κίνητρα

Ο σερίφης Douglas Mullendore απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για τις περιστάσεις του συμβάντος ή τα κίνητρα του δράστη.
Είπε ότι τόσο ο νεαρός, όσο και τα θύματα εργάζονταν στην εταιρεία Columbia Machine, στην πόλη Smithsburg, στα όρια της πολιτείας με την Πενσιλβάνια.
Διευκρίνισε πως ο δράστης χρησιμοποίησε ημιαυτόματο πιστόλι.
Εκπρόσωπος της βιομηχανίας περιορίστηκε να πει πως η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρχές στην έρευνά τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης