Τελευταία Νέα
Διεθνή

To Twitter θα καλέσει τους μετόχους να ψηφίσουν για τη συμφωνία πώλησής του στον Elon Musk τον Αύγουστο

To Twitter θα καλέσει τους μετόχους να ψηφίσουν για τη συμφωνία πώλησής του στον Elon Musk τον Αύγουστο
Παράλληλα, συνεχίζει να συνεργάζεται «εποικοδομητικά» με τον ιδιοκτήτη της Tesla για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ανέφεραν ανώτερα στελέχη του
Σχετικά Άρθρα

Το Twitter σκοπεύει να θέσει σε ψηφοφορία στους μετόχους τη συμφωνία πώλησης ύψους 44 δισ. δολαρίων στον Elon Musk, ενώ συνεχίζει να συνεργάζεται «εποικοδομητικά» με τον ιδιοκτήρη της Tesla για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, όπως ανέφεραν ανώτερα στελέχη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης σε συνάντησή τους με τους εργαζόμενους.
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν μια μέρα μετά την προειδοποίηση των δικηγόρων του Elon Musk ότι μπορεί να άρει την πρόταση εξαγοράς του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, εάν η εταιρεία δεν του παράσχει τα στοιχεία που ζητά σχετικά με τους ανεπιθύμητους και ψεύτικους λογαριασμούς χρηστών.
Τα στελέχη του Twitter ανέφεραν σήμερα ότι η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει πληροφορίες στον Musk, μεταξύ των οποίων και στοιχεία για το firehose, ήτοι τη ροή δεδομένων όλων των tweets στην πλατφόρμα που αναλύονται με διαφορετικές παραμέτρους, όπως συσκευές χρηστών ή προφίλ λογαριασμών που δημοσιεύουν tweets, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα.
Το Twitter πουλά αυτά τα δεδομένα σε εταιρείες παρακολούθησης μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο πλαίσιο της άδειάς του, αλλά σχεδιάζει να τα παράσχει στον Musk δωρεάν ως μέρος της ανταλλαγής πληροφοριών, ανέφεραν οι ίδιες πηγές. Το firehose δεν περιέχει εμπιστευτικές πληροφορίες, όπως προσωπικά στοιχεία χρηστών του Twitter που δεν είναι δημόσια ή πόσο συχνά επαληθεύουν οι χρήστες τους λογαριασμούς τους.
Κατά τον οικονομικό διευθυντής της εταιρείας, N. Seagal, το Twitter σχεδιάζει να θέσει σε ψηφοφορία στους μετόχους τη συμφωνία πώλησης στον Musk στα τέλη Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης