Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αινιγματική η Zakharova: Απάντησε με... τραγούδι σε ερώτηση για Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο

Αινιγματική η Zakharova: Απάντησε με... τραγούδι σε ερώτηση για Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο
Στις 6-7 Ιουνίου, ο Lavrov επρόκειτο να επισκεφθεί το Βελιγράδι, αλλά οι χώρες που περιβάλλουν τη Σερβία δεν έδωσαν άδεια στο αεροσκάφος του υπουργού να πετάξει στον εναέριο χώρο τους
Σχετικά Άρθρα

Με ένα... τραγούδι επέλεξε να απαντήσει η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova σε ερώτηση σχετικά με τη Βουλγαρία, τη Βόρεια Μακεδονία και το Μαυροβούνιο που αρνήθηκαν να παράσχουν αεροπορικό διάδρομο για την προσγείωση του αεροπλάνου του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Lavrov στο Βελιγράδι.
Η ρωσίδα Υπουργός, αναφέρει το TASS, επέλεξε συγκεκριμένα να αναφέρει τους στίχους "nothing on earth passes without a trace" (τίποτα στη γη δεν περνά απαρατήρητο) από το τραγούδι του Alexander Gradsky "How small we were" (πόσο μικροί είμαστε).
«Ο Ρώσος υπουργός (σσ. Lavrov) απάντησε ήδη σε αυτή την ερώτηση κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης συνέντευξης Τύπου και είπε ότι η Ρωσία δεν θα έκανε ποτέ κάτι που θα περιπλέξει περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ των λαών, επειδή οι δυτικοί εταίροι κάνουν ακριβώς αυτό, και εμείς τους επικρίνουμε ακριβώς γι' αυτό.
Όλα αυτά οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή και ένα ισχυρό πλήγμα: από το διεθνές δίκαιο μέχρι τα συμφέροντα των ανθρώπων, αλλά μπορώ να πω, όπως τραγούδησε οAlexander Gradsky, «τίποτα στη γη δεν περνά χωρίς ίχνος», είπε η Zakharova σε μια ενημέρωση την Τετάρτη 8/6.
Στις 6-7 Ιουνίου, ο Lavrov επρόκειτο να επισκεφθεί το Βελιγράδι, αλλά οι χώρες που περιβάλλουν τη Σερβία δεν έδωσαν άδεια στο αεροσκάφος του υπουργού να πετάξει στον εναέριο χώρο τους.
Ο ίδιος ο υπουργός δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Μόσχα θεωρεί άνευ προηγουμένου και αδιανόητη αυτή την απόφαση των τριών χωρών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης