Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σάλος με τον γυμνό γιο του Joe Biden - Αποκάλυψη βίντεο με παράνομο όπλο και... ιερόδουλες

Σάλος με τον γυμνό γιο του Joe Biden - Αποκάλυψη βίντεο με παράνομο όπλο και... ιερόδουλες
Η New York Post αναφέρει ότι το όπλο προφανώς είναι παράνομο και επικρίνει το γεγονός ότι βρίσκεται στα χέρια του Hunter Biden ενώ στις ΗΠΑ διεξάγεται το μεγάλο ντιμπέιτ για την απαγόρευση πώλησης όπλων εν μέσω αύξησης των mass shoutings
Σχετικά Άρθρα

Nέο σοκαριστικό βίντεο με τον υιό του Biden, τον Hunter, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου με μια ιερόδουλη, να κρατά ένα όπλο, προκαλεί σάλο στις ΗΠΑ, την ώρα που επικρατεί αναβρασμός στη χώρα για το θέμα της ανεξέλεγκτης πώλησης των όπλων.
Το νέο βίντεο, υποστηρίζει η New York Post έφθασε στα χέρια της μέσω της μη κερδοσκοπικής ερευνητικής ομάδας Marco Polo.
Ο αμερικανικός ιστότοπος δημοσιεύει σήμερα φωτό από το επίμαχο βίντεο που δείχνουν τον γιο του Αμερικανού Προέδρου γυμνό με ένα όπλο στο χέρι, να σημαδεύει μάλιστα προν την κάμερα.
Η New York Post αναφέρει ότι το όπλο προφανώς είναι παράνομο και επικρίνει το γεγονός ότι βρίσκεται στα χέρια του Hunter Biden ενώ στις ΗΠΑ διεξάγεται το μεγάλο ντιμπέιτ για την απαγόρευση πώλησης όπλων εν μέσω αύξησης των mass shoutings.
Γερουσιαστής των ρεπουμπλικανών ήδη κατηγορούν τον Joe Biden για υποκρισία, την ώρα που στέλνει το μήνυμα ότι θα πρέπει να προχωρήσει η συζήτηση για τον περιορισμό πώλησης των όπλων.
hunter-biden-gimnos.jpg.webp

Οι σοκαριστικές φωτογραφίες

Οι ιστορίες για τα φορητό υπολογιστή, μαζί με φωτογραφίες του Hunter που ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και έκανε σεξ με πόρνες είχαν απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα στις ΗΠΑ και μάλιστα πρόσφατα.
Ο πρώην παλαιστής του Penn State και αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ήταν για λίγο συνέταιρος και διευθύνων σύμβουλος σε μια κοινοπραξία που είχε συστήσει ο Hunter με έναν Κινέζο κομμουνιστή, ο οποίος ήταν επικεφαλής ενός ενεργειακού ομίλου.
Ο Bobulinski, τις εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, πιστοποίησε δημοσίως ορισμένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φορητό υπολογιστή επειδή είχαν το όνομά του. Μεταξύ αυτών ήταν ένα που απευθυνόταν στον ίδιο, τον Hunter και τον Τζιμ Μπάιντεν και σε δύο άλλους συνεργάτες σχετικά με το πώς οι πέντε εταίροι θα μοίραζαν το μερίδιό τους στη νέα κοινοπραξία.
Τέσσερις, συμπεριλαμβανομένου του Hunter, θα έπαιρναν από 20%, ενώ ο Jim Biden θα έπαιρνε 10%. Το ενοχοποιητικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανέφερε ότι το επιπλέον “10” θα το κρατούσε ο H ή ο Hunter, “για τον μεγάλο

hunter-biden-crack-pipe-in-mouth.jpg
Biden-3-1024x615.jpg

Tο κοβάλτιο και η κινεζική εταιρεία

Ο Ρεπουμπλικάνος Andy Biggs από την Αριζόνα υπέβαλε πρόταση να κληθεί ο Hunter Biden, ο γιος του προέδρου Joe Biden, ως μάρτυρας στην ακρόαση σχετικά με την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ (USPS).
«Μόλις έκανα μια πρόταση να κλητεύσω τον Hunter Biden ως μάρτυρα στην ακρόαση της Επιτροπής Εποπτείας και Μεταρρύθμισης της Βουλής για την ηλεκτροδότηση [του USPS]», έγραψε ο Biggs στο Twitter.
«Ο Hunter πούλησε ένα ορυχείο κοβαλτίου των ΗΠΑ σε μια κινεζική εταιρεία.
Το κοβάλτιο είναι απαραίτητο για την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Η τεχνογνωσία του Hunter είναι ανεκτίμητη!» σημείωσε.
Την περασμένη εβδομάδα, οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής στην Επιτροπή Εποπτείας και Μεταρρύθμισης τον κάλεσαν να καταθέσει, σύμφωνα με επιστολή που εξέδωσε ο James Comer μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και οι Δημοκρατικοί στην επιτροπή μπλόκαραν μια πρόταση για έκδοση κλήτευσης.

Κάλυψη από Λευκό Οίκο

Έγινε καθώς η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Jane Psaki είπε στις 5 Απριλίου ότι ο Biden «δεν έχει μιλήσει ποτέ» με τον γιο του για «τις επιχειρηματικές του συναλλαγές στο εξωτερικό».
Πρόσφατα δημοσιεύματα από την Washington Post και άλλα μέσα ενημέρωσης επαλήθευσαν καθυστερημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έγγραφα σε φορητό υπολογιστή που ανήκε στο παρελθόν στον γιο Biden.
Οι αναφορές για το φορητό υπολογιστή του νεότερου Biden εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2020, με λίγες μέρες να απομένουν πριν από τις γενικές εκλογές του 2020, αν και οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας κινήθηκαν γρήγορα για να τις αποσιωπήσουν.
Δημοσίευμα των New York Times ανέφερε ότι ο Biden ήταν ο συνιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που εμπλέκεται στην πώληση κοιτασμάτων κοβαλτίου αξίας 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε κινεζική εταιρεία.
Το κοβάλτιο χρησιμοποιείται σε ηλεκτρικά οχήματα και άλλα ηλεκτρονικά. «Πολλές ιστορίες για τον Hunter Biden βγαίνουν στην επιφάνεια.
Επομένως, για να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία της έρευνας, θα υποστήριζε ο πρόεδρος τον διορισμό ειδικού εισαγγελέα;», ανέφερε το δημοσίευμα.

Φορολογική απάτη

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ στο Ντέλαγουερ ερευνά τον Hunter Biden για πιθανή φορολογική απάτη, εγκλήματα λόμπι και ξέπλυμα χρήματος.
Κάλυψη στον γιο του παρείχε ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος και για αυτές τις υποθέσεις αλλά και για την Ουκρανία.
«Φυσικά ο πρόεδρος είναι σίγουρος ότι ο γιος του δεν παραβίασε το νόμο», είπε ο προσωπάρχης του Αμερικανού προέδρου Ron Klain μιλώντας στο ABC.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης