Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk: H συμφωνία εξαγοράς του Twitter δεν μπορεί να προχωρήσει λόγω των fake λογαριασμών

Musk: H συμφωνία εξαγοράς του Twitter δεν μπορεί να προχωρήσει λόγω των fake λογαριασμών
Tα Bots του Twitter «τελειώνουν» (;) τη συμφωνία εξαργοράς από τον Elon Musk...

Πως δεν μπορεί να προχωρήσει η εξαγορά της Twitter έως ότου ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης επαληθεύσει και αναφέρει τον ακριβή αριθμό των bots στην πλατφόρμα δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk τη Δευτέρα 6 Ιουνίου.
Ειδικότερα, ο Musk πιστεύει ότι η Twitter Inc. παραβιάζει τη συμφωνία συγχώνευσης, καθώς δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με ανεπιθύμητα μηνύματα και τους ψεύτικους λογαριασμούς, όπως έχει ζητήσει επανειλημμένως ο δισεκατομμυριούχος.
Σε μια τροποποιημένη κατάθεση τίτλων τη Δευτέρα, είπε ότι πιστεύει ότι το Twitter «αντιστέκεται ενεργά και εμποδίζει τα δικαιώματα πληροφόρησής του», αρνούμενος να αποκαλύψει περαιτέρω πληροφορίες.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα είπε, πάλι, ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter αντί 44 δισεκ. δολ., εκτός εάν ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μπορεί να αποδείξει ότι τα ρομπότ αποτελούν λιγότερο από το 5% των χρηστών του.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Twitter, Parag Agrawal, δήλωσε ότι ο αριθμός των ψεύτικων λογαριασμών είναι μικρότερος από 5% κατά τη μέτρηση των καθημερινών χρηστών - αριθμός που η εταιρεία είχε αναφέρει στο παρελθόν σε τριμηνιαίες καταθέσεις.
Στο μεταξύ, η μετοχή του Twitter υποχωρεί άνω του 4% στα 38,45 δολάρια στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης