Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο Donbass ο Zelensky – Αυτό που αξίζετε είναι η νίκη αλλά όχι με κάθε κόστος

Στο Donbass ο Zelensky – Αυτό που αξίζετε είναι η νίκη αλλά όχι με κάθε κόστος
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του μετώπου
Σχετικά Άρθρα
Στο Donbass σε απόσταση αναπνοής από τη γραμμή του μετώπου βρέθηκε χθες Κυριακή 5 Ιουνίου ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, ο οποίος συναντήθηκε με τους Ουκρανούς στρατιώτες και τους διοικητές τους, από τους οποίους και ενημερώθηκε για την πορεία των στρατιωτικών εξελίξεων.
«Πήγα με τον επικεφαλής του γραφείου μου στα ανατολικά.
Πήγαμε στη Lysychansk, πήγαμε στη Soledar» ανέφερε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του προς τον ουκρανικό λαό ο Zelensky, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν θα μπει σε λεπτομέρειες.
Σε δύο βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα ο Zelensky φαίνεται να μιλά με Ουκρανούς στρατιώτες, κάποιους από τους οποίους και παρασημοφόρησε.
«Αυτό που αξίζετε όλοι σας είναι η νίκη, αυτό είναι και το πιο σημαντικό.
Αλλά όχι με κάθε κόστος» είπε ο Zelensky, ο οποίος βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το κύριο πεδίο των μαχών, το Sievierodonetsk.
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για το εξαίρετο έργο σας, για την υπηρεσία σας, για το ότι μας προστατεύετε όλους, το κράτος μας. Είναι ευγνώμων σε όλους σας.
Να φροντίζετε τους εαυτούς σας» είπε στους Ουκρανούς στρατιώτες.
«Είμαι υπερήφανος για αυτούς που συνάντησα, που τους έσφιξα το χέρι, που μίλησα μαζί τους, τους υποστήριξα» είπε ο στο διάγγελμα του ο Zelensky.

Επίσκεψη στη Zaporizhzhia

Ανέφερε ακόμη πως πήγε στη Zaporizhzhia, για να δει κατοίκους της Μαριούπολης που μπόρεσαν να φύγουν από την πόλη που καταστράφηκε από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.
Σημειώνεται πως το 60% της επαρχίας της Zaporizhzhia είναι στα χέρια των Ρώσων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης