Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε 2-3 χρόνια ο κόσμος θα αποκτήσει τους πρώτους τρισεκατομμυριούχους - Ποιοι θα είναι;

Σε  2-3 χρόνια ο κόσμος θα αποκτήσει τους πρώτους τρισεκατομμυριούχους - Ποιοι θα είναι;
Έξι στους δέκα τρισεκατομμυριούχους θα προέλθουν από τον κλάδο της τεχνολογίας

Μια μελέτη της Approve διατύπωσε προβλέψεις για το ποιοι θα είναι οι πρώτοι τρισεκατομμυριούχοι στον κόσμο λαμβάνοντας ως βάση την ετήσια καθαρή περιουσία των 30 πλουσιότερων ανθρώπων και τον ετήσιο ρυθμό ανάπτυξής της για να υπολογίσει πόσο σύντομα καθένας από αυτούς θα φτάσει να έχει περιουσία περί το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια.
Έτσι κατέληξε στην ακόλουθο πίνακα:
πινακκασ.JPG

Ο πίνακας αυτός σημαίνει ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Elon Musk έχει επί του παρόντος εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 263 δισεκατομμυρίων δολαρίων η οποία τα προηγούμενα χρόνια αυξάνονταν με ετήσιο ρυθμό 129%.
Κατά συνέπεια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η περιουσία του Musk μπορεί να φτάσει το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια σε μόλις δύο χρόνια, ήταν ο ίδιος θα είναι 52 χρονών.

Δεύτερος στη σειρά είναι ο Gautam Adani.
Η Gautam Adani και η οικογένειά του που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο εμπορευμάτων κι έχουν την Adani Group, μία από τις πιο κερδοφόρες εταιρείες της Ινδίας, βρίσκεται ένα χρόνο πίσω από τον Musk και αναμένεται να γίνει τρισεκατομμυριούχος το 2025, σε ηλικία 62 ετών με τον τρέχοντα ρυθμό αύξησης της περιουσίας του κατά 121% σε στήσια βάση.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο μόλις 38 ετών, Zhang Yiming, ιδρυτής και πρόεδρος της Beijing ByteDance Technology Co, η οποία θεωρείται μία από τις πιο πολύτιμες νεοφυείς επιχειρήσεις στον κόσμο. Με το ρυθμό ανάπτυξης της επιχείρησης του και της περιουσίας περί το 123%, ο Zhang Yiming θα γίνει τρισεκατομμυριούχος το 2026, σε ηλικία 42 ετών.
Ο τομέας της τεχνολογίας αναμένεται ότι θα παράγει τους περισσότερους τρισεκατομμυριούχους, συνολικά έξι στους δέκα. Για παράδειγμα, ο ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος, κατατάσσεται στην έκτη θέση, και αναμένεται να γίνει τρισεκατομμυριούχος μέχρι το 2030.
Ο Bernard Arnault, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας πολυτελών ειδών Moët Hennessy Louis Vuitton ίναι ο μόνος τρισεκατομμυριούχος στην πρώτη δεκάδα από τη βιομηχανία της μόδας, που προβλέπεται ότι θα φτάσει στο καθεστώς του τρισεκατομμυριούχου το 2029.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης