Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cornell University: Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και οι μάσκες, απέτυχαν να αποτρέψουν την διάδοση του covid 19

Cornell University: Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και οι μάσκες, απέτυχαν να αποτρέψουν την διάδοση του covid 19
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι διευθυντές σχολείων και πανεπιστημίων εφάρμοσαν δογματικά και βίαια τις άνωθεν εντολές που είχαν για τις μάσκες και τα εμβόλια, ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες.

Επιβεβαιώνονται για ακόμη μια φορά οι φόβοι και οι προειδοποιήσεις κορυφαίων καθηγητών και ιατρών πως οι μάσκες και τα εμβόλια δεν μπορούν να αποτρέψουν την εξάπλωση του SARS-CoV2. Όπως δείχνουν τα παραδείγματα, σημειώθηκε ραγδαία αύξηση των περιστατικών μυοκαρδίτιδας, ειδικά σε άνδρες ηλικίας 16-29 ετών μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς που επιβληθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του ιού, οι διευθυντές σχολείων και πανεπιστημίων εφάρμοσαν δογματικά και σε πολλές περιπτώσεις με βίαιο τρόπο τις εντολές που είχαν για τις μάσκες και τα εμβόλια, ωστόσο, αυτές οι πολιτικές δεν είχαν μεγάλη επίδραση, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες.

Τι έδειξε η έρευνα του πανεπιστημίου Cornell 

Μια ερευνητική εργασία που δημοσιεύθηκε στις 18 Μαΐου υπογραμμίζει πως η συγκεκριμένη πολιτική για τις μασκές και τα εμβόλια που ακολουθησε το Πανεπιστήμιο Cornell απέτυχαν. Παρά το γεγονός ότι το πανεπιστήμιο απαιτούσε μάσκες στην πανεπιστημιούπολη, απομόνωση και εντοπισμό επαφών μέσα σε λίγες ώρες από οποιοδήποτε θετικό κρούσμα, η εργασία αναγνωρίζει ότι: «Η εμπειρία του Cornell δείχνει ότι οι παραδοσιακές παρεμβάσεις στη δημόσια υγεία δεν ταιριάζουν με την παραλαγή Omicron. Ενώ ο εμβολιασμός προστάτευε από σοβαρές ασθένειες, δεν ήταν αρκετός για να αποτρέψει την ταχεία εξάπλωση, ακόμη και όταν συνδυαζόταν με άλλα μέτρα δημόσιας υγείας».
Screen-Shot-2022-06-02-at-11.11.50-AM-1200x742.png
«Στο σχολείο κολλάει λιγότερο από ότι στα σπίτια των φοιτητών»

Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι οι δευτερογενείς μεταδόσεις ήταν «σημαντικά χαμηλότερες στο σχολείο σε σύγκριση με ότι συνέβαινε στα σπίτια των φοιτητών, υποδηλώνοντας ότι η μετάδοση στο σπίτι είναι πιο σημαντική από τη μετάδοση στο σχολείο σε αυτήν την πανδημία». Προς το τέλος του εξαμήνου του 2021, το σχεδόν πλήρως εμβολιασμένο Πανεπιστήμιο Cornell έκλεισε την πανεπιστημιούπολη του λόγω της αύξησης των κρουσμάτων COVID. «Οι μάσκας απέτυχαν να ελέγξουν την εξάπλωση της μόλυνσης στα σχολεία. Επίσης προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι τα εμβόλια κατά του COVID δεν εμποδίζουν την εξάπλωση της μετάδοσης», δήλωσε ο Δρ Sanjay Verma στους The Epoch Times, αναφερόμενος στη μελέτη της 18ης Μαΐου.

Έξαρση των καρδιακών προβλημάτων

Ο Δρ Verma, ένας καρδιολόγος που ασκεί το επάγγελμα του στην Καλιφόρνια, ο οποίος έχει παρατηρήσει μια έξαρση στα καρδιακά προβλήματα μετά την εφαρμογή του μαζικού εμβολίου, πιστεύει ότι η μάσκα και τα εμβόλια δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος για να χειριστεί κανείς τον COVID.

Κόλλαφος ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Michael Yeadon

Τη ίδια ώρα, ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Michael Yeadon, τοξικολόγος και ειδικός στην αλλεργία/αναπνευστική έρευνα, υποστηρίζει ότι δεδομένου ότι η αναλογία θνησιμότητας από COVID-19 δεν ήταν υψηλή. Τα εμβόλια δεν έπρεπε να είχαν επιβληθεί και οι μάσκες ήταν γνωστό ότι ήταν «Ούτε οι μάσκες ούτε τα lockdown εμπόδισαν την εξάπλωση του ιού». «Γνωρίζουμε από πρόσφατη έρευνα ότι τα εμβόλια κατά του COVID αυξάνουν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας, ειδικά σε άνδρες ηλικίας 16-29 ετών», σημείωσε περαιτέρω ο Δρ Verma. «Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα δεδομένα του CDC αποκαλύπτουν μηδενικούς θανάτους σε άτομα ηλικίας 0–24 ετών το 2020 και το 2021 σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης