Τελευταία Νέα
Διεθνή

Peskov: Kανένα χρονοδιάγραμμα για δημοψήφισμα σε Donbass και απελευθερωμένες περιοχές

Peskov: Kανένα χρονοδιάγραμμα για δημοψήφισμα σε Donbass και απελευθερωμένες περιοχές
Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί έως ότου επιτευχθούν όλοι οι στόχοι είπε ο Peskov
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως δεν υπάρχει ακόμα καμία συμφωνία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα σχετικά με τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων στην περιοχή του Donbass και στις άλλες «απελευθερωμένες» περιοχές της Ουκρανίας διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, ο οποίος σημείωσε πως η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα ολοκληρωθεί όταν επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί.
«Δεν υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ενός πιθανού δημοψηφίσματος στο Donbass και στη συνέχεια σε ορισμένες απελευθερωμένες περιοχές της Ουκρανίας» υποστήριξε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Peskov, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πορεία της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Όπως είπε, η επιχείρηση θα ολοκληρωθεί μόλις επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο επικεφαλής των Τσετσένων, Ramzan Kadyrov σχετικά με την επιτάχυνση των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων.
«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία έχει ήδη αποφέρει ορισμένα αποτελέσματα από την έναρξη της.
Πολλοί οικισμοί έχουν απελευθερωθεί από τις φιλο – ναζιστικές ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, καθώς και από εθνικιστικά στοιχεία, και οι άνθρωποι των περιοχών αυτών έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ειρηνική ζωή.
Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί έως τη στιγμή εκείνη που θα επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» υποστήριξε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης