Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απασφάλισε Ρώσος βουλευτής: «Ο Putin μπορεί να εξαφανίσει τις ΗΠΑ με μόνο τέσσερις πυραύλους»

Απασφάλισε Ρώσος βουλευτής: «Ο Putin μπορεί να εξαφανίσει τις ΗΠΑ με μόνο τέσσερις πυραύλους»
Την ίδια ώρα, τουρίστες και κάτοικοι στην ανατολική Ρωσία έχουν προειδοποιηθεί ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου, πιθανότατα του Satan-2
Σχετικά Άρθρα

«Μπορούμε να εξαφανίσουμε τις ΗΠΑ με τέσσερις πυραύλους «SATAN II», δήλωσε στην ρωσική κρατική τηλεόραση ο Ρώσος βουλευτής, Zuravlev, ένθερμος υποστηρικτής του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου, Putin.
«Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να εξαφανίσουν τις ΗΠΑ μόνο με τέσσερις πυραύλους «Satan II»», υποστήριξε ο Zuravlev στο πλατό του ρωσικού δικτύου «RussiaOne» - όργανο προπαγάνδας του Putin- κι άρχισε να καυχιέται για τη στρατιωτική ικανότητα της χώρας του και κυρίως για τη ναυαρχίδα των Διηπειρωτικών Βαλλιστικών Πυραύλων, τον παγκοσμίου φήμης πύραυλο « Sarmat II».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «New Υork Post», ο Ρώσος τηλεπαρουσιαστής, έμπιστος του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας και ο καλεσμένος του, Zuravlev , συζήτησαν για τις πολεμικές εξελίξεις στην Ουκρανία προειδοποιώντας ότι ο Putin μπορεί να ισοπεδώσει «τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ με δύο πυραύλους «Sαrmat», γνωστοί και ως «Satan 2»».
O Zuravlev, φερέφωνο του Putin, εξήγησε ότι το Κρεμλίνο θα μπορούσε να καταστρέψει και τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ με ένα ακόμη ζεύγος πυραύλων.
«Τέσσερις πύραυλοι και δεν θα μείνει τίποτα», τόνισε.
Ο Ρώσος βουλευτής υποστήριξε ότι η χώρα του έχει την ικανότητα να εξαπολύσει μια καταστροφική πυρηνική επίθεση στις ΗΠΑ που παρέχουν υποστήριξη στην Ουκρανία ενώ μαίνεται ο πόλεμος.

Τους πανίσχυρους πυραύλους «Satan-2» δοκιμάζει η Ρωσία - Μέτρα έκτακτης ανάγκης στην περιοχή εκτόξευσης

Την ίδια ώρα, τουρίστες και κάτοικοι στην ανατολική Ρωσία έχουν προειδοποιηθεί ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου, πιθανότατα του Satan-2.
Σε μια περιοχή, που έχει έκταση μεγαλύτερη από την Αγγλία, έχει ζητηθεί να λάβει μέτρα έκτακτης ανάγκης καθώς ο Putin ετοιμάζεται να δοκιμάσει έναν νέο πύραυλο.
Ο πύραυλος, ο οποίος ονομάζεται και Sarmat, ζυγίζει 208 τόνους και μπορεί να αγγίξει τα 18.000 χιλιόμετρα την ώρα, θα πραγματοποιήσει περαιτέρω δοκιμαστικές εκτοξεύσεις μέσα στο 2022 πριν την τελική ανάπτυξή του.
Αξιωματούχοι στην περιοχή Καμτσάτκα προειδοποίησαν:
«Ανακοινώνουμε την επικείμενη εκτόξευση και το κλείσιμο της περιοχής για μετακινήσεις ανθρώπων, εξοπλισμό κάθε είδους, αεροπορικές πτήσεις και τουριστικές ομάδες».
Η εκτόξευση θα γίνει μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης