Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τελεσίγραφο... Elon Musk στους υπαλλήλους της Tesla: Γυρίστε στο γραφείο ή φύγετε από την εταιρεία

tags :
Τελεσίγραφο... Elon Musk στους υπαλλήλους της Tesla: Γυρίστε στο γραφείο ή φύγετε από την εταιρεία
Επίσης διευκρίνισε ότι όταν λέμε γραφείο «πρέπει να είναι ένα κύριο γραφείο της Tesla, όχι ένα απομακρυσμένο υποκατάστημα άσχετο με τα καθήκοντα εργασίας, όπως για παράδειγμα να είναι υπεύθυνος για τις ανθρώπινες σχέσεις του εργοστασίου Fremont, αλλά το γραφείο του να βρίσκεται σε άλλη Πολιτεία»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, ζήτησε από τους υπαλλήλους του να επιστρέψουν στο γραφείο ή να αποχωρήσουν από την εταιρεία, σύμφωνα με ένα υπόμνημα που εστάλη στο προσωπικό αναφέρει το Reuters.
«Oποιος θέλει να κάνει απομακρυσμένη εργασία πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο για τουλάχιστον (και εννοώ τουλάχιστον) 40 ώρες την εβδομάδα ή να φύγει από την Tesla», ανέφερε το σημείωμα που διέρρευσε.
Επίσης διευκρίνισε ότι όταν λέμε γραφείο «πρέπει να είναι ένα κύριο γραφείο της Tesla, όχι ένα απομακρυσμένο υποκατάστημα άσχετο με τα καθήκοντα εργασίας, όπως για παράδειγμα να είναι υπεύθυνος για τις ανθρώπινες σχέσεις του εργοστασίου Fremont, αλλά το γραφείο του να βρίσκεται σε άλλη Πολιτεία».
Ο Musk θα «εξέταζε και θα ενέκρινε» οποιεσδήποτε περιπτώσεις δεν μπορούσαν να τηρήσουν το ελάχιστο, σύμφωνα με το σημείωμα.
Η Tesla εντάσσεται σε ένα κύμα εταιρειών που επιβάλλουν την επιστροφή στο γραφείο στους υπαλλήλους.
Ενώ ορισμένοι μεγάλοι εργοδότες έχουν υιοθετήσει μόνιμα τις πολιτικές εθελοντικής εργασίας από το σπίτι, άλλοι, συμπεριλαμβανομένης της Google στοιχηματίζουν ότι είναι καλύτερο να προωθούνται οι προσωπικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των συναδέλφων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης