Τελευταία Νέα
Διεθνή

WCH: Επιστημονική απάτη ο εμβολιασμός για την ευλογιά των πιθήκων – Άλλοθι για τη χρήση νέων πειραματικών σκευασμάτων από τον ΠΟΥ

WCH: Επιστημονική απάτη ο εμβολιασμός για την ευλογιά των πιθήκων – Άλλοθι  για τη χρήση νέων πειραματικών σκευασμάτων από τον ΠΟΥ

Δικαιολογία για νέες παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων από την Παγκόσμια Διακυβέρνηση της Υγείας, τον ΠΟΥ

Σχετικά Άρθρα

 Μη επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την ευλογιά των πιθήκων χρησιμοποιούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για να «δικαιολογήσει περαιτέρω παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» με την κυκλοφορία και την επιβολή νέων, πειραματικών εμβολίων, ισχυρίζεται το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία (WCH), μια ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική επιστημονική  πρωτοβουλία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Epoch Times το Σάββατο 28 Μάιου 2022.
Δεν υπάρχει λογική και επιστημονική βάση για τον εμβολιασμό των ανθρώπων για την ευλογιά προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση της νόσου, σύμφωνα με το Συμβούλιο σε ανακοίνωση που δημοσιευθηκε την Παρασκευή 27/5.

Παραπλάνηση

Ο οργανισμός είπε ότι παλιές φωτογραφίες, που χρησιμοποιούνται για να δώσουν μια ιδέα σχετικά με την ασθένεια, «δεν αντιπροσωπεύουν τις τρέχουσες διεθνείς περιπτώσεις ευλογιάς των πιθήκων».
Το WCH αναφέρθηκε σε μια ανάρτηση της Alliance for Natural Health (ANH) International, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ιδρύθηκε το 2002 από τον Robert Verkerk.

Παγκόσμια διακυβέρνηση

«Είτε η ευλογιά των πιθήκων αυξάνεται είτε μειώνεται, η συγκυρία είναι ιδανική για να δικαιολογήσει περαιτέρω υποστήριξη για την παγκόσμια, κεντρική διακυβέρνηση της δημόσιας υγείας που ενορχηστρώθηκε από τον ΠΟΥ μέσω των Διεθνών Κανονισμών Υγείας και της «συνθήκης της πανδημίας», δήλωσε ο Verkerk στο άρθρο της 25ης Μαΐου.

Οι συνέπειες των εμβολίων COVID-19

Ο Verkerk επισημαίνει ότι οι ορισμοί των περιπτώσεων της ευλογιάς των πιθήκων «έχουν διαμορφωθεί τέλεια για να καλύψουν» συμπτώματα των συνεπειών από το εμβόλιο COVID-19, όπως ο αυξανόμενος επιπολασμός του έρπητα ζωστήρα μετά το εμβόλιο.
Οι αρχικές περιγραφές του ΠΟΥ για τις φλύκταινες, σύμφωνα με ένα έγγραφο του 1973, διαφέρουν από τις εικόνες που κυκλοφορούν από τα μέσα ενημέρωσης επί του παρόντος, γεγονός που υποδηλώνει ασυνέπεια και υπόγειες στοχεύσεις, ισχυρίζεται ο Verkerk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης