Διεθνή

Σοκαριστικά πλάνα από πύραυλο της Κίνας που περνάει δίπλα από επιβατικό αεροπλάνο - Σώζεται τη τελευταία στιγμή

Σοκαριστικά πλάνα από πύραυλο της Κίνας που περνάει δίπλα από επιβατικό αεροπλάνο - Σώζεται τη τελευταία στιγμή
Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο από τον πιλότο της Allegiant Air και βετεράνο της κοινότητας των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ

Συγκλονίζει βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο φαίνεται ένα πολιτικό αεροσκάφος να αποφεύγει τελευταία στιγμή έναν πύραυλο, που φέρεται να εκτοξεύτηκε από υποβρύχιο που ανήκει στην Κίνα στην Νότια Σινική Θάλασσα.
Το αεροπλάνο πετούσε πάνω από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας όταν ο Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ATC) εξέδωσε μια έκτακτη κλήση στους πιλότους, «Στρίψτε αμέσως 90 μοίρες αριστερά!!».
Το βλήμα φαίνεται να αναδύεται από την επιφάνεια της θάλασσας και να εκτοξεύεται σε μεγάλο ύψος στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους.
Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο από τον πιλότο της Allegiant Air και βετεράνο της κοινότητας των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε από ένα Boeing 777 της Cathay Pacific.
Η αεροπορική εταιρεία, ωστόσο, δήλωσε ότι δεν είχε συμβεί τέτοιο περιστατικό.
Επίσης, η πραγματική ημερομηνία και η τοποθεσία του βίντεο παραμένουν άγνωστα.
Οι περιφερειακές εντάσεις είναι ήδη υψηλές λόγω των ενεργειών του κινεζικού στρατού και του στρατού της Βόρειας Κορέας. Μεταξύ 19 Μαΐου και 23 Μαΐου, ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός (PLA) στην Κίνα ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιούσε ασκήσεις στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης