Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντοπίστηκε στη Νορβηγία o 6χρονος Ράινερ - Οι δικηγόροι του πατέρα ενημέρωσαν με email για τη τύχη του παιδιού

Εντοπίστηκε στη Νορβηγία o 6χρονος Ράινερ - Οι δικηγόροι του πατέρα ενημέρωσαν με email για τη τύχη του παιδιού
Αλληλοκατηγορούνται για την απαγωγή η Ελληνίδα μητέρα και ο Νορβηγός πατέρας

Στη Νορβηγία βρίσκεται τελικά ο 6χρονος Ράινερ που απήχθη από την Κηφισιά. 
Όπως δήλωσε στον skai.gr ο Κώστας Γιαννόπουλος, άνδρας που δήλωσε δικηγόρος του πατέρα επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και δήλωσε ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στη Νορβηγία.
Ζήτησε να «κατεβάσουν» το amber alert για τον εντοπισμό του 6χρονου, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να απαντά ότι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο μετά από εντολή εισαγγελέα.
E-mail δέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και η Ελληνίδα δικηγόρος του πατέρα από Νορβηγό συνάδελφό της, στο οποίο επίσης αναφέρεται ότι το παιδί βρίσκεται στη Νορβηγία και χαίρει άκρας υγείας.
Η ίδια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την αστυνομία για αυτή την εξέλιξη. Αντίστοιχο email φέρεται να έλαβε και ο δικηγόρος της μητέρας.

Αλληλοκατηγορούνται για την απαγωγή η Ελληνίδα μητέρα και ο Νορβηγός πατέρας

Η υπόθεση δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές, καθώς το ζευγάρι έχει προκαλέσει κι άλλες φορές τη δημοσιότητα τόσο εδώ όσο και στην Νορβηγία, όπου ζούσε για λίγα χρόνια.
Οι δυο τους έχουν βρεθεί πολλές φορές και στις δικαστικές αίθουσες με κανέναν από τους δυο, όπως όλα δείχνουν, να μην δίνει καμία απολύτως σημασία στις αποφάσεις.
Μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2021 ο πατέρας του 6χρονου Ρίκι Πέντερσεν είχε κατηγορήσει κι εκείνος την πρώην σύζυγο του για αρπαγή του παιδιού τους , τη στιγμή μάλιστα που με απόφαση από τα νορβηγικά δικαστήρια του είχε παραχωρηθεί η επιμέλεια.
Όπως την κατηγόρησε, η γυναίκα έφτασε στο σημείο να πλαστογραφήσει την υπογραφή του, προκειμένου να βγάλει διαβατήριο στο παιδί και να το φέρει στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης