Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία – Δούμα: Το ΝΑΤΟ δεν θα τολμήσει να μεταφέρει στρατεύματα στη Δυτική Ουκρανία

Ρωσία – Δούμα: Το ΝΑΤΟ δεν θα τολμήσει να μεταφέρει στρατεύματα στη Δυτική Ουκρανία
Η Ρωσία θα είναι σε θέση να σταθεί απέναντι σε οποιονδήποτε», σημείωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας Leonid Slutsky
Σχετικά Άρθρα

O πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας Leonid Slutsky εξέφρασε αμφιβολίες όσον αφορά το σενάριο ότι το ΝΑΤΟ θα μεταφέρει στρατεύματα στη δυτική Ουκρανία, όπως σημείωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Ντόνετσκ το Σάββατο 21 Μαϊου 2022, σύμφωνα με το πρακτορείο Tass.
«Πιστεύω ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία και οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων στα κεντρικά της γραφεία, μαζί με εκείνους στα κεντρικά των Βρυξελλών, το σκέφτονται.
Δεν είναι αυτοκαταστροφικοί, όμως.
Δυστυχώς, λυπάμαι που είναι αντίπαλοι και επιτρέψτε μου να το θέσω πολύ διπλωματικά, εκ μέρους της Ρωσίας, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει τέτοιου είδους στρατιωτική αντιπαράθεση», σημείωσε ο Slutsky.

Ετοιμοπόλεμη

«Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που υιοθετήσουμε αυτό το φανταστικό, κατά τη γνώμη μου, σενάριο [σχετικά με την ανάπτυξη των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στη δυτική Ουκρανία], η Ρωσία θα είναι σε θέση να σταθεί απέναντι σε οποιονδήποτε», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η Ρωσία είναι «πλέον ετοιμοπόλεμη στρατιωτική δύναμη» παγκοσμίως  όσον αφορά την επιχειρησιακή δυνατότητα των όπλων της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης