Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απαξίωση – Τέλος το ισραηλινό εμβόλιο για Covid, προτού καν κυκλοφορήσει

Απαξίωση – Τέλος το ισραηλινό εμβόλιο για Covid, προτού καν κυκλοφορήσει
Το ισραηλινό εμβόλιο «BriLife» κατεβάζει αυλαία προτού καν κυκλοφορήσει ενώ για την επιτυχία του φαινόταν απολύτως σίγουρος ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Benjamin Netanyahu
Σχετικά Άρθρα

Η αποτυχία των εμβολίων για τον Covid αποτυπώνεται και στην περίπτωση του Ισραήλ.
Το ισραηλινό εμβόλιο «BriLife» κατεβάζει αυλαία προτού καν κυκλοφορήσει ενώ για την επιτυχία του φαινόταν απολύτως σίγουρος ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Benjamin Netanyahu.
Aπό τις 31 Μαρτίου, οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου και η παραγωγή του βρίσκονται σε επ' αόριστον αναστολή, αφού η αμερικανική εταιρεία NRx στην οποία το Ισραήλ παραχώρησε παγκόσμια δικαιώματα ανάπτυξης και εμπορίας τον Ιούλιο του 2021, ανακοίνωσε στους μετόχους της την απόφαση να μην συνεχίσουν την παραγωγή του.
Τον ίδιο μήνα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι τα έξοδα έρευνας και ανάπτυξης για το 2021 ανήλθαν σε 20,3 εκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με μόλις 10,6 εκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο έτος, γράφει η Jerusalem Post.
Και ο Διευθύνων Σύμβουλος της NRx, Jonathan Javitt παραιτήθηκε και αντικαταστάθηκε από τον επικεφαλής των επιχειρήσεων και τον επικεφαλής εμπορικό διευθυντή της εταιρείας, Robert Besthof.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης