Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η δυναμική επιστροφή της Melania Trump και η δήλωση - μυστήριο για τον Λευκό Οίκο: «Ξανά Πρώτη Κυρία; Ποτέ μη λες ποτέ»

Η δυναμική επιστροφή της Melania Trump και η δήλωση - μυστήριο για τον Λευκό Οίκο: «Ξανά Πρώτη Κυρία; Ποτέ μη λες ποτέ»
«Αν ο Trump θέσει υποψηφιότητα, θα είναι εκεί», επιβεβαίωνε στενός σύμβουλος του ζεύγους στην ιστοσελίδα

Ο Donald Trump έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα το 2024, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν οτι παραμένει δημοφιλής στους κόλπους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
Σύμφωνα με την πρώην πρώτη κυρία Melania, η οποία σημειωτέον απέκλειε μέχρι πρότινος το ενδεχόμενο επιστροφής τους στα δημόσια πράγματα, όλα είναι πλέον πιθανά.
Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Λευκό Οίκο η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ είπε στο Fox News:
«Νομίζω ότι πετύχαμε πολλά στα τέσσερα χρόνια της κυβέρνησης Trump», για να προσθέσει λίγο αργότερα, «Ποτέ μην λες ποτέ», όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής.
Είχε προηγηθεί ρεπορτάζ του Politico που σημείωνε ότι η Melania δε «συμπαθεί» μεν τα δημόσια καθήκοντα και δυσκολεύτηκε την περίοδο της προεδρικής θητείας του συζύγου της, θα τον στήριζε όμως εαν έθετε εκ νέου πλώρη για το Λευκό Οίκο.
«Αν ο Trump θέσει υποψηφιότητα, θα είναι εκεί», επιβεβαίωνε στενός σύμβουλος του ζεύγους στην ιστοσελίδα.
Η Melania Trump, ίσως η πιο χαμηλών τόνων πρώτη κυρία στη σύγχρονη ιστορία απείχε απο τη δημοσιότητα τους τελευταίους μήνες.
Με εξαίρεση ελάχιστες αναρτήσεις στο Instagram από περαστικούς που έτυχε να την δουν στην τραπεζαρία ή στο γκολφ κλαμπ του συζύγου της και κάποιες επιλεκτικές εμφανίσεις και δράσεις, η μυστηριώδης κυρία Trump...έλαμψε διά της απουσίας της.

Η αλλαγή πλεύσης της Μελάνια

«Δεν θέλει να ξαναγίνει πρώτη κυρία», δήλωναν πριν απο μήνες άνθρωποι από το περιβάλλον της στο CNN.
«Για εκείνη, είναι ένα κεφάλαιο που τελείωσε». Η ίδια θεωρεί την αυξανόμενη επιρροή του συζύγου της στους κόλπους του Ρεπουμπλικανών ως δική του υπόθεση, στην οποία η ίδια δεν έχει καμία ανάμιξη.
«Δεν πρόκειται να τη δείτε σε συλλαλητήρια ή εκστρατείες, ακόμα κι αν εκείνος δηλώσει επίσημα υποψηφιότητα» έλεγαν πηγές με γνώση των ισορροπιών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης