Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συναγερμός στην Τουρκία - Ένοπλος επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του Erdogan - Φώναζε ότι ήταν ο... Μεσσίας

Συναγερμός στην Τουρκία - Ένοπλος επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του Erdogan - Φώναζε ότι ήταν ο... Μεσσίας
Ο ένοπλος ήταν υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Erdogan (AKP), τον Ιούνιο του 2018

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (18/5/2022) στην Τουρκία, όταν ένοπλος επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι του προέδρου, Recep Tayyip Erdogan.
Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας φώναζε ότι είναι ο... Μεσσίας και ζήτησε να συναντήσει τον Erdogan. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν και τότε εκείνος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε ανεξέλεγκτα τρεις φορές. Εκείνοι «απάντησαν» πυροβολώντας αρχικά στον αέρα, ωστόσο ο δράστης δεν άφησε κάτω το όπλο και υποχρεώθηκαν να τον πυροβολήσουν στο δεξί πόδι για να τον ακινητοποιήσουν.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν περί τις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν οι άντρες της ασφάλειας του Erdogan παρατήρησαν έναν άνδρα να πλησιάζει. Όταν έφτασε κοντά στην είσοδο, ξεκίνησε να φωνάζει πως είναι ο «Μεσσίας», ωστόσο οι αστυνομικοί τον ακινητοποιήσαν, πυροβολώντας τον στον πόδι και υποχρεώνοντάς τον να αφήσει κάτω το όπλο που κρατούσε.
Το ασθενοφόρο που βρέθηκε στο σημείο, τον παρέλαβε και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου έχει τεθεί υπό κράτηση, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο δράστης

Ο ένοπλος αναγνωρίστηκε αργότερα ως ο Ibrahim Karakoyun, ένας 33χρονος, ο οποίος τον Ιούνιο του 2018, ήταν υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Erdogan (AKP) στην περιφέρεια του Κοτσαέλι.
Tourkia_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης