Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ποιες οι αντιδράσεις των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, μετά την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο

Ποιες οι αντιδράσεις των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, μετά την ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο
«Στο στόχαστρο η Τουρκία» μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ

Με τον τίτλο «Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τις παράνομες διεκδικήσεις της Ελλάδας, ιδιαίτερα στην Ανατολική Μεσόγειο και την Κρήτη» αναφέρεται στην ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο η εφημερίδα Yeni Safak.
«Στην πραγματικότητα, η Αλεξανδρούπολη δεν είναι μόνο βάση της Ελλάδας, αλλά έχει γίνει πλέον βάση της Αμερικής» προσθέτει ο Τούρκος αρθρογράφος.

Η ιστοσελίδα Haberler, από την άλλη, αναφέρει: «Υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία παραβιάζει συνεχώς τον ελληνικό εναέριο χώρο στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Μιτσοτάκης ανέφερε ότι η Άγκυρα παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο.
Μετά την ομιλία Μητσοτάκη, όλοι στην αίθουσα σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τον Έλληνα πρωθυπουργό για 3 λεπτά»
«Ο Μητσοτάκης έβαλε στο στόχαστρο την Τουρκία, μιλώντας στο Κογκρέσο των ΗΠΑ» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του haber7.com, στρέφοντας τα πυρά του κατά του Έλληνα πρωθυπουργού για όσα ανέφερε για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας σε Αιγαίο Πέλαγος και Ανατολική Μεσόγειο.
Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Μητσοτάκης έστειλε «μήνυμα» στο Κογκρέσο για αποτροπή πώλησης F-16 στην Τουρκία, ενώ τον εμφανίζει ως ψεύτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης