Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε μπελάδες ο Fernando Santos: Κατηγορείται για φοροδιαφυγή - μαμούθ ύψους 4,5 εκατ. ευρώ

Σε μπελάδες ο Fernando Santos: Κατηγορείται για φοροδιαφυγή - μαμούθ ύψους 4,5 εκατ. ευρώ
"Ο Fernando Santos δεν χρωστάει ούτε σεντ στην εφορία” ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας

Οι φορολογικές αρχές της Πορτογαλίας απαιτούν 4,5 εκατ. ευρώ από τον Πορτογάλο προπονητή Fernando Santos, ως επιπλέον φόρο εισοδήματος για τα έτη 2016 και 2017.
Σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, το ποσό που διεκδικεί η εφορία της Πορτογαλίας αφορά σε εισοδήματα τα οποία ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της χώρας κατηγορείται ότι απέκρυψε τεχνηέντως.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "Expresso”, ο Φερνάντο Σάντος – στο παρελθόν έχει διατελέσει και προπονητής της Εθνικής Ελλάδος – αρνείται την τέλεση της οποιαδήποτε παράβασης από μέρους του, τονίζοντας ότι πρόκειται να διεκδικήσει τη δικαίωσή του για το ζήτημα.
Μάλιστα, ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πρέπει να έχει και τη στήριξη της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ποδοσφαιρική ομοσπονδία Πορτογαλίας: Ο Fernando Santos  δεν χρωστά ούτε σεντ

"Ο Fernando Santos δεν χρωστάει ούτε σεντ στην εφορία” ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας.
"Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας και ο Φερνάντο Σάντος δεν απέκρυψαν ποτέ οποιαδήποτε πληροφορία αναφορικά με τη σχέση της σύμβασής τους” συνεχίζει η ανακοίνωση.
Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα "Expresso”, οι φορολογικές υπηρεσίες της Πορτογαλίας κατέληξαν, έπειτα από έρευνα, στο συμπέρασμα ότι οι αμοιβές του Πορτογάλου τεχνικού Fernando Santos δεν πληρώνονταν απευθείας στον ίδιο αλλά σε μία εταιρεία.
Σύμφωνα, όμως, με όσα αναφέρει η εφορία της Πορτογαλίας, η συγκεκριμένη εταιρεία χαρακτηρίζεται πλασματική και με αυτόν τον τρόπο ο Fernando Santos απέφυγε να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό ως φόρο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης