Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία: Ο Bono των U2 έδωσε συναυλία στο μετρό του Κιέβου

Ουκρανία: Ο Bono των U2 έδωσε συναυλία στο μετρό του Κιέβου
«Προσευχόμαστε να απολαύσετε λίγη από αυτήν την ειρήνη σύντομα», είπε ο Bono, ο οποίος σε κάποια στιγμή κάλεσε και έναν Ουκρανό στρατιώτη να τραγουδήσει μαζί του στη σκηνή

Ο 61χρονος Ιρλανδός τραγουδιστής Bono των U2 έδωσε συναυλία σήμερα για την «ελευθερία» σε σταθμό του μετρό στην ουκρανική πρωτεύουσα. Μαζί του και ο κιθαρίστας the Edge.

«Ο λαός της Ουκρανίας δεν αγωνίζεται μόνο για τη δική του ελευθερία, εσείς μάχεστε για όλους εμάς που αγαπάμε την ελευθερία», είπε ο Bono στο πλαίσιο της συναυλίας κατά τη διάρκεια της οποίας ακούστηκαν γνωστές επιτυχίες των U2: τα τραγούδια «Sunday Bloody Sunday», «Desire» and «With or without you» κ.ά. 

Ο Ιρλανδός ροκ σταρ επαίνεσε τον αγώνα της Ουκρανίας για «ελευθερία». Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στις παλαιότερες συγκρούσεις στην πατρίδα του συγκροτήματος, την Ιρλανδία, και στα προβλήματα που η δική του πατρίδα είχε με έναν άλλο πιο ισχυρό γείτονα.

«Προσευχόμαστε να απολαύσετε λίγη από αυτήν την ειρήνη σύντομα», είπε ο Bono, ο οποίος σε κάποια στιγμή κάλεσε και έναν Ουκρανό στρατιώτη να τραγουδήσει μαζί του στη σκηνή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης