Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση Le Pen σε Melenchon: Με τη στάση του βοήθησε τον Macron να εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας

Επίθεση Le Pen σε Melenchon: Με τη στάση του βοήθησε τον Macron να εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας
«Η πραγματικότητα είναι ότι ο Melenchon βοήθησε να εκλεγεί ο Macron», τόνισε η Marine Le Pen
Σχετικά Άρθρα

Έτοιμη για την τρίτη εκλογική μάχη, αυτή της 12ης Ιουνίου και των βουλευτικών εκλογών δηλώνει η ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς Marine Le Pen ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της.
«Ελπίζω ότι θα έχουμε μια ισχυρή παρουσία στο κοινοβούλιο για να ηγηθεί, για άλλη μια φορά, της καταπολέμησης των αντικοινωνικών πολιτικών που θέλει να εφαρμόσει ο Emmanuel Macron», είπε,.
H ίδια θα είναι υποψήφια στην βόρεια εκλογική περιφέρεια Pas-de-Calais.
Η Le Pen επισκέφθηκε την πόλη Hénin-Beaumont για τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης - την επέτειο της νίκης των Συμμάχων το 1945 επί της Ναζιστικής Γερμανίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Le Pen, ηττημένη από τον Macron στον δεύτερο γύρο των εκλογών της 24ης Απριλίου, εμφανίστηκε ως η κύρια αντίπαλος του κεντρώου προέδρου και επιτέθηκε στον επικεφαλής της Αριστεράς Jean - Luc Melenchon.Ο Melenchon, ο οποίος ήρθε τρίτος στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ηγείται ενός συνασπισμού αριστερών κομμάτων που ελπίζουν να στερήσουν από τον Macron την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, εκτιμά το Reuters.
«Η πραγματικότητα είναι ότι ο Melenchon βοήθησε να εκλεγεί ο Macron, με αποτέλεσμα να δυσφημεί πλήρως την ικανότητά του να τοποθετείται ως αντίπαλος του», είπε η Le Pen, υπογραμμίζοντας τη διαφωνία της με τον αριστερό πολιτικό για θέματα μετανάστευσης και ασφάλειας.
Υπενθυμίζεται, πως η οδηγία Melenchon ήταν αποχή από τον β'΄γύρο των προεδρικών εκλογών (24/4) αλλά η «γραμμή» οδηγούσε σε καταψήφιση της Le Pen.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης