Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οργιάζουν οι φήμες: Χειρουργείο λόγω καρκίνου για τον Putin; Τα σενάρια για τον πόλεμο αλλά και ο διάδοχος

Οργιάζουν οι φήμες: Χειρουργείο λόγω καρκίνου για τον Putin; Τα σενάρια για τον πόλεμο αλλά και ο διάδοχος
Μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε έκπληξη, καθώς σύμφωνα με το σύνταγμα, η εξουσία θα έπρεπε να περνάει αποκλειστικά στον πρωθυπουργό
Σχετικά Άρθρα

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για την υγεία του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που επικαλούνται κυρίως βρετανικά ΜΜΕ, ο Ρώσος πάσχει από καρκίνο και το άμεσο επόμενο διάστημα θα χρειαστεί μάλιστα να προβεί και σε ένα χειρουργείο 
«Ο Putin μπορεί να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον έλεγχο του πολέμου στην Ουκρανία για μέρες, καθώς πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση για καρκίνο», σύμφωνα με την Daily Mail η οποία επικαλείται πληροφορία «από παράγοντα εσωτερικά του Κρεμλίνου».
Ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται ότι θα διορίσει τον σκληροπυρηνικό επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην επικεφαλής της FSB Nikolai Platonovich Patrushev για να αναλάβει τον έλεγχο της εισβολής όσο εκείνος βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Οργιάζουν οι φήμες 

Το General SVR ανέφερε ότι ο Putin έχει καρκίνο στην κοιλιά και Πάρκινσον εδώ και 18 μήνες και φέρεται να έχει καθυστερήσει την εγχείρηση, η οποία τώρα δεν θα γίνει πριν από την Ημέρα της Νίκης για τον εορτασμό της νίκης της Ρωσίας στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Κόκκινη Πλατεία στις 9 Μαΐου.
Η είδηση έρχεται εν μέσω εικασιών ότι ο Putin θα εξαπολύσει ολοκληρωτικό πόλεμο σε όλη την Ουκρανία και θα διατάξει μαζική κινητοποίηση ανδρών που βρίσκονται σε στρατιωτική ηλικία, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πολιτικό ρίσκο.
«Δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερο επείγον, αλλά δεν μπορεί να καθυστερήσει ούτε αυτό». Πάσχει επίσης από «νόσο του Πάρκινσον και σχιζοσυναισθηματική διαταραχή», η οποία φέρει συμπτώματα σχιζοφρένειας, συμπεριλαμβανομένων παραισθήσεων και μανίας.

Ο διάδοχος

Ο Putin, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν «απίθανο να συμφωνήσει να μεταβιβάσει την εξουσία», αλλά ήταν έτοιμος να τοποθετήσει έναν «υπεύθυνο» για τον έλεγχο της Ρωσίας και της πολεμικής προσπάθειας.
Και συνέχισαν: «Έτσι, ενώ ο Putin θα έχει την επιχείρηση και θα συνέλθει… πιθανότατα δύο ή τρεις ημέρες… ο πραγματικός έλεγχος της χώρας περνά μόνο στον Nikolai Platonovich Patrushev».
Μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε έκπληξη, καθώς σύμφωνα με το σύνταγμα, η εξουσία θα έπρεπε να περνάει αποκλειστικά στον πρωθυπουργό.
Πάντως, το Κρεμλίνο ανέκαθεν αρνιόταν σθεναρά ότι ο Πούτιν έχει ιατρικά προβλήματα και παρουσιάζει ότι έχει ισχυρή υγεία, ακόμη και όταν απουσιάζει μυστηριωδώς τα τελευταία χρόνια.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης