Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Biden κάνει «χιουμοράκι» για τον Trump και γελάει μόνος του: Είχαμε μια... φρικτή «πανούκλα» και μετά ήρθε ο κορωνοϊός

Ο Biden κάνει «χιουμοράκι» για τον Trump και γελάει μόνος του: Είχαμε μια... φρικτή «πανούκλα» και μετά ήρθε ο κορωνοϊός
Αυτό ήταν... το αστείο του Αμερικανού προέδρου, εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία

Ο Joe Biden γιόρτασε την επιστροφή μιας ετήσιας συνάντησης της πολιτικής ελίτ και των μέσων ενημέρωσης της Ουάσινγκτον το Σάββατο 30/4 με μερικές ατάκες κατά του Donald Trump αλλά και διάθεση... αυτοσαρκασμού.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, με στραβό... παπιγιόν, μίλησε στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, το οποίο ακυρώθηκε το 2020 και το 2021 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
«Είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος παρευρίσκεται σε αυτό το δείπνο εδώ και έξι χρόνια», παρατήρησε ο Biden. «Είναι κατανοητό. Είχαμε μια φρικτή πανούκλα - ακολουθούμενη από δύο χρόνια Covid».
Αυτό ήταν... το αστείο του Αμερικανού προέδρου, εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία.
Ωστόσο, το επόμενο προκάλεσε τόσο γέλιο όσο και αναστεναγμούς: «Φανταστείτε να ερχόταν ο προκάτοχός μου σε αυτό το δείπνο φέτος. Τώρα αυτό θα ήταν πραγματικά ένα πραγματικό πραξικόπημα αν συνέβαινε».

Τρόλαρε... τον εαυτό του

Ο Joe Biden δε δίστασε μάλιστα και να αυτοσαρκαστεί.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, άρχισε την ομιλία του, αστειευόμενος για τα χαμηλά ποσοστά που λαμβάνει στις δημοσκοπήσεις, την ηλικία του, αλλά και την απέχθεια του Donald Trump για τα ΜΜΕ.
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την παρουσία μου εδώ σήμερα το βράδυ, με τη μόνη ομάδα Αμερικανών που έχουν χαμηλότερα ποσοστά αποδοχής από τα δικά μου», αστειεύτηκε ο Biden.
«Ένα δηλητήριο διατρέχει τη δημοκρατία μας…, με την παραπληροφόρηση να αυξάνεται μαζικά», είπε ο Biden. «Εσείς, ο ελεύθερος Τύπος, είστε πολύ περισσότερο σημαντικοί από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μέσα στον τελευταίο αιώνα. Πραγματικά το εννοώ αυτό».
Το δείπνο πραγματοποιήθηκε σε μια τεράστια, κατάμεστη αίθουσα χορού του ξενοδοχείου, παρά τη μακρά σκιά που έριξε η πανδημία.
Ο 79χρονος  Biden, υποδέχτηκε τους 2.600 καλεσμένους, οι οποίοι έπρεπε όλοι να προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού και αρνητικό τεστ την ίδια ημέρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης