Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γυναικολόγου για τα εμβόλια στις έγκυες: Έχω δει αποβολές, θάνατο μωρών - Η μυστήρια παραίτηση στην Pfizer

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γυναικολόγου για τα εμβόλια στις έγκυες: Έχω δει αποβολές, θάνατο μωρών - Η μυστήρια παραίτηση στην Pfizer
«Έχω δει πολλές, πολλές... πολλές επιπλοκές σε έγκυες γυναίκες, σε μητέρες και σε έμβρυα... σε παιδιά», είπε ο Thorp
Σχετικά Άρθρα

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις κορυφαίων επιστημόνων και γιατρών που αποφασίζουν όπως φαίνεται να «σπάσουν» τη σιωπή τους o ένας μετά τον άλλον και να μιλήσουν με στοιχεία για τα όσα έχουν δει πίσω από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό και τις παρενέργειες τους.
Μια ακόμη περίπτωση είναι και αυτή του γυναικόλου Δρ James Thorp ο οποίος ασκεί τη μαιευτική για περισσότερα από 42 χρόνια.
Ο Thorp είπε στους The Epoch Times ότι έχει συναντήσει περίπου 6.000 - 7.000 έγκυες ασθενείς υψηλού κινδύνου τον τελευταίο χρόνο και μεταξύ αυτών έχει δει πολλές επιπλοκές λόγω των εμβολίων για τον COVID.
«Έχω δει πολλές, πολλές... πολλές επιπλοκές σε έγκυες γυναίκες, σε μητέρες και σε έμβρυα... σε παιδιά», είπε ο Thorp, «Εμβρυϊκός θάνατος, αποβολή, θάνατος του εμβρύου μέσα στη κοιλιά.
«Αυτό που έχω δει τα τελευταία δύο χρόνια είναι άνευ προηγουμένου», υποστήριξε ο Thorp.
Ο Thorp εξήγησε ότι παρόλο που έχει εντοπίσει αυξήσεις σε εμβρυϊκούς θανάτους και που σχετίζεται με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, οι προσπάθειες ποσοτικοποίησης αυτής της επίδρασης παρεμποδίζονται καθώς υπάρχουν εντολές φίμωσης σε γιατρούς και νοσοκόμες που επιβλήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021.
Στις αρχές Ιανουαρίου, η FDA έλαβε εντολή να δημοσιοποιήσει την πρώτη μεγάλη παρτίδα εγγράφων που σχετίζονται με τις δοκιμές COVID jab της Pfizer, από τις οποίες πάνω από 10.000 από τις 450.000 περίπου σελίδες έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι στιγμής.
Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του εμβολίου Pfizer-BioNTech, την 1η Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021, αναφέρθηκαν στην Pfizer 1.223 θάνατοι και 42.086 ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες 

Μεταξύ των ανεπιθύμητων ενεργειών, ιδιαίτερα ανησυχητικές είναι αυτές που επηρέασαν τις έγκυες γυναίκες.
Τα έγγραφα λένε ότι υπήρξαν 274 ανεπιθύμητες ενέργειες εγκυμοσύνης, εκ των οποίων οι 75, δηλαδή το 27% ήταν «σοβαρές».
«49 μη σοβαρά και 75 σοβαρά, αναφερόμενα κλινικά συμβάντα, τα οποία εμφανίστηκαν στις εμβολιασμένες μητέρες.
Συμβάντα σχετιζόμενα με την εγκυμοσύνη που αναφέρθηκαν σε αυτές τις περιπτώσεις κωδικοποιήθηκαν στις [ασθενείς] Αυθόρμητη άμβλωση (25), Συστολή της μήτρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, Πρόωρη ρήξη μεμβρανών, έκτρωση, αποτυχημένη έκτρωση και εμβρυϊκός θάνατος (1 η καθεμία). Άλλα κλινικά συμβάντα που εμφανίστηκαν σε περισσότερες από 5 περιπτώσεις κωδικοποιήθηκαν στους [ασθενείς] Κεφαλαλγία (33), Πόνος στο σημείο του εμβολιασμού (24), Πόνος στα άκρα και κόπωση (22 το καθένα), Μυαλγία και Πυρεξία (16 το καθένα), Ρίγη (13) Ναυτία (12), πόνος (11), αρθραλγία (9), λεμφαδενοπάθεια και αναποτελεσματικά φάρμακα (7 το καθένα), πόνος στο στήθος, ζάλη και εξασθένιση (6 το καθένα), κακουχία και COVID-19 (5 το καθένα)», αναφέρεται στο προηγουμένως εμπιστευτικό Έγγραφα Pfizer ( pdf ).
Ο ιστότοπος του CDC συνιστά τα εμβόλια για τον COVID κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προκειμένου να «αποτρέψουν σοβαρές ασθένειες και θάνατο σε έγκυες γυναίκες».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων ( ACOG ) «συνιστά ανεπιφύλακτα να εμβολιάζονται τα έγκυα άτομα κατά του COVID-19», προσθέτοντας ότι ο πλήρης εμβολιασμός των εγκύων θα πρέπει να είναι «προτεραιότητα».

Οι προειδοποιήσεις του πρώην αντιπροέδρου της Pfizer

Ο M.Yeadon μιλώντας στο GB News έδωσε ένα νέο «χαστούκι» στο αφήγημα, καθώς τόνισε ότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα εν τη γενέσει του και πως επί της ουσίας οι κυβερνήσεις και οι «ειδικοί» εξαπάτησαν (και τρομοκράτησαν) τους πολίτες.
Ο Michael Yeadon ήταν επιστημονικός ερευνητής και αντιπρόεδρος στον κολοσσό φαρμάκων Pfizer Inc.
Συνίδρυσε μια επιτυχημένη βιοτεχνολογία.

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Στις αρχές του 2020 ήμουν στη Νίκαια με την γυναίκα μου, όταν ακούσαμε να λένε ότι έρχεται αυτός ο ιός. Πραγματικά φοβήθηκα πολύ!
Κοίταξα τα στατιστικά και φάνηκε ότι σε αυτή την ηλικία των 60 ετών, μπορεί να είχα 1% πιθανότητα να πεθάνω.
Καθώς φτάσαμε στο πρώτο lockdown, η ανησυχία μου μετατράπηκε σε σύγχυση γιατί άκουσα κυβερνητικούς συμβούλους να λένε πράγματα που, απλά δεν καταλάβαινα γιατί τα έλεγαν, επειδή ήξερα ότι δεν ήταν αλήθεια.
Σκεφτόμουν γιατί λένε αυτά τα πράγματα; Αρχίσαμε να κάνουμε πράγματα που σε άφηναν εμβρόντητο, όπως τα lockdown!
Ήξερα σε εκείνο το σημείο ότι κάτι πολύ κακό συνέβαινε και φοβάμαι ότι η εντύπωση (που είχα) ότι κάτι κακό συνέβη, ως επαγγελματίας επιστήμονας ήταν αληθινή. Φοβάμαι πως δεν είναι τίποτα όπως μας έχουν πει».
«Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένας από αυτούς τους παράγοντες που βασίζονται σε γονίδια δεν είχε ολοκληρώσει αυτό που ονομάζεται «αναπαραγωγική τοξικολογία». Πάνω από ένα χρόνο αργότερα, αυτή η σειρά δοκιμών σε ζώα δεν έχει ακόμη γίνει. Επομένως, δεν υπήρχε και εξακολουθεί να μην υπάρχει πακέτο δεδομένων που να υποστηρίζει την ασφάλεια στην εγκυμοσύνη ή πριν από τη σύλληψη».
Ο Δρ Wolfgang Wodarg και ο Yeadon εξέθεσαν τις ανησυχίες σχετικά με το θέμα: η πρωτεΐνη αιχμής από τον ιό που κωδικοποιήθηκε στα εμβόλια σχετιζόταν σε μικρό βαθμό με τη συνκυτίνη που παίζει καθοριστικό ρόλο στη γέννηση ενός μωρού.
Ο Yeadon ήλπιζε, τότε, ότι είχαν δοθεί προσοχή στις ανησυχίες τους, καθώς είχαν ήδη δει την τραγωδία της θαλιδομίδης, ενός ηρεμιστικού φαρμάκου που προκάλεσε συγγενείς δυσπλασίες, πριν από 60 και πλέον χρόνια.

Τα προϊόντα mRNA συσσωρεύονται στις ωοθήκες

Μια άλλη ανησυχία που δεν είχαν αρχικά παρατηρήσει ήταν ότι «τα προϊόντα mRNA (Pfizer & Moderna) θα συσσωρεύονταν στις ωοθήκες», δήλωσε ο Yeadon.
«Ένα αίτημα FOI προς τον Ιαπωνικό Οργανισμό Φαρμάκων αποκάλυψε ότι η συσσώρευση προϊόντος στις ωοθήκες σημειώθηκε σε πειράματα σε τρωκτικά.
Έψαξα τη βιβλιογραφία με βάση αυτές τις συγκεκριμένες ανησυχίες και βρήκα μια ανασκόπηση του 2012, εφιστώντας ρητά την προσοχή στα στοιχεία ότι τα σκευάσματα νανοσωματιδίων λιπιδίων ως κατηγορία συσσωρεύονται, στην πραγματικότητα, στις ωοθήκες και μπορεί να αντιπροσωπεύουν έναν μη εκτιμημένο αναπαραγωγικό κίνδυνο για τον άνθρωπο. Αυτό ήταν «ένα πολύ γνωστό πρόβλημα» για τους ειδικούς σε αυτόν τον τομέα».
Μια μελέτη του 2012 λέει ότι μετά από δοκιμές με διαφορετικά είδη ποντικών και αρουραίους Wistar, «διαπιστώθηκε υψηλή τοπική συσσώρευση νανοσωματιδίων, νανοκαψουλών και νανογαλακτωμάτων σε συγκεκριμένες θέσεις των ωοθηκών σε όλα τα ζώα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης