Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από βασιλιάς του τένις χρεοκοπημένος απατεώνας - Η ιστορία του πρώην αστέρα που κινδυνεύει με 7 χρόνια φυλάκιση

Από βασιλιάς του τένις χρεοκοπημένος απατεώνας - Η ιστορία του πρώην αστέρα που κινδυνεύει με 7 χρόνια φυλάκιση
Δικαστήριο του Λονδίνου δέχθηκε ότι μετέφερε 350.000 λίρες σε λογαριασμούς τρίτων, απέκρυψε ένα ακίνητο στη Γερμανία και παρέλειψε να δηλώσει 75.000 μετοχές σε εταιρεία πληροφορικής και ένα δάνειο 700.000 λιρών

Οι εικόνες του άλλοτε κυρίαρχου των κορτ Boris Becker να αγκαλιάζει σφιχτά την αγαπημένη του μια μέρα πριν του ανακοινωθεί η ποινή του για τα οικονομικά εγκλήματα που έχει διαπράξει, προκαλούν αίσθηση.
Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τον θρύλο του τένις να αγκαλιάζει τη φίλη του λίγο μετά το αντίο που είπε στην πρώην σύζυγό Λίλι του και τον γιο του καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και επτά ετών για απάτη.
Ο 54χρονος Γερμανός τενίστας Μπόρις Μπέκερ, τρεις φορές πρωταθλητής του Ουίμπλεντον, απέκρυψε έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων λιρών και τελικά οδηγήθηκε στην λύση της χρεοκοπίας.

Κινδυνεύει με επτά χρόνια φυλάκιση

Ο πρώην αστέρας του τένις που στη συνέχεια έγινε σχολιαστής σε τηλεοπτικές εκπομπές, κρίθηκε ένοχος για τέσσερις κατηγορίες βάσει της βρετανικής νομοθεσίας περί αφερεγγυότητας.
Δικαστήριο του Λονδίνου δέχθηκε ότι μετέφερε 350.000 λίρες σε λογαριασμούς τρίτων, απέκρυψε ένα ακίνητο στη Γερμανία και παρέλειψε να δηλώσει 75.000 μετοχές σε εταιρεία πληροφορικής και ένα δάνειο 700.000 λιρών.
Ο Μπέκερ είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών και ήταν νομικά υποχρεωμένος να αποκαλύψει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία μετά την κήρυξη της πτώχευσης στην οποία προχώρησε το 2017.
Ο πρώην νούμερο ένα στον κόσμο τενίστας την δεκαετία του '80, με έδρα το Λονδίνο, αντιμετωπίζει τώρα την απώλεια κερδοφόρων συμβολαίων με τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της δουλειάς του ως σχολιαστής του BBC για τους αγώνες του Ουίμπλεντον.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης