Τελευταία Νέα
Διεθνή

Patrushev (Ρωσία): Η Ουκρανία θα διασπαστεί σε πολλά κρατίδια

Patrushev (Ρωσία): Η Ουκρανία θα διασπαστεί σε πολλά κρατίδια
H ιστορία διδάσκει ότι το μίσος δεν μπορεί ποτέ να γίνει αξιόπιστος παράγοντας για την εθνική ενότητα, είπε ο Nikolai Patrushev, γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Οι λαοί βιώνουν τον φόβο των θηριωδιών των εθνικιστικών ταγμάτων, επομένως το αποτέλεσμα της δυτικής πολιτικής και του καθεστώτος του Κιέβου δεν μπορεί παρά να είναι η διάσπαση αυτής της χώρας σε πολλά κράτη, είπε ο Nikolai Patrushev, γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
«Σε μια προσπάθεια να πολεμήσουν τη Ρωσία, οι Αμερικανοί, χρησιμοποιώντας τους προστατευόμενους τους στο Κίεβο, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα αντίπαλο δέος στη χώρα μας, επιλέγοντας κυνικά και διχάζοντας έναν λαό.
Η Ουάσιγκτον πολύ πριν από το πραξικόπημα του 2014 εμφύσησε στους Ουκρανούς εθνικιστικές ιδέες και μίσος για οτιδήποτε ρωσικό» είπε ο Patrushev σε συνέντευξή του στην Rossiyskaya Gazeta.
Ωστόσο, η ιστορία διδάσκει ότι το μίσος δεν μπορεί ποτέ να γίνει αξιόπιστος παράγοντας για την εθνική ενότητα, πρόσθεσε.

www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης