Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Βομβαρδίσαμε τις σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις μέσω των οποίων μεταφέρονται δυτικά όπλα στις ουκρανικές δυνάμεις στο Donbass

Ρωσία: Βομβαρδίσαμε τις σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις μέσω των οποίων μεταφέρονται δυτικά όπλα στις ουκρανικές δυνάμεις στο Donbass
Με τον τρόπο αυτό η Ρωσία δυσκολεύει τον ανεφοδιασμό των ουκρανικών δυνάμεων του ανατολικού τμήματος της χώρας με νέα οπλικά συστήματα
Σχετικά Άρθρα
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε απόψε ότι πύραυλοι ακριβείας κατέστρεψαν έξι εγκαταστάσεις που τροφοδοτούσαν τις σιδηροδρομικές γραμμές οι οποίες χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά ξένων όπλων στις ουκρανικές δυνάμεις στο Donbass.
Νωρίτερα, η ουκρανική τηλεόραση, επικαλούμενη τον επικεφαλής των ουκρανικών σιδηροδρόμων, είχε ανακοινώσει ότι πέντε σιδηροδρομικοί σταθμοί στο δυτικό και κεντρικό τμήμα της Ουκρανίας έγιναν στόχος επιθέσεων, οι οποίες προκάλεσαν άγνωστο αριθμό θυμάτων.
Ο επικεφαλής των ουκρανικών σιδηροδρόμων Oleksandr Kamyshin δήλωσε ότι οι επιθέσεις σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα μίας ώρας.
Αργότερα μέσα, στη μέρα, η στρατιωτική διοίκηση της Ουκρανίας ανέφερε ότι η Ρωσία προσπαθεί να βομβαρδίσει τις σιδηροδρομικές υποδομές για να διαταράξει τον ανεφοδιασμό των Ουκρανών στρατιωτών με όπλα από ξένες χώρες.
Αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε αργότερα το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας που σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν τις εγκαταστάσεις οι οποίες προφοδοτούσαν τις σιδηροδρομικές γραμμές οι οποίες χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά ξένων όπλων στις ουκρανικές δυνάμεις στο Donbass αλλά και μια αποθήκη όπλων κοντά στο Σλαβιάνσκ, στην περιφέρεια του Donetsk.

www.bankingnews,gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης