Διεθνή

Έντονη φημολογία για την υγεία του Putin: «Δεν νοιώθεις καλά, Vlad;» - Το σενάριο για νόσο Πάρκινσον

Έντονη φημολογία για την υγεία του Putin: «Δεν νοιώθεις καλά, Vlad;» - Το σενάριο για νόσο Πάρκινσον
Παρατηρητές σχολίασαν ότι οι ενέργειες του Putin συνάδουν με κάποιον που πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον

Η παρουσία του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin, στη μεταμεσονύκτια λειτουργία για το ορθόδοξο Πάσχα, ενέτεινε τη φημολογία για την υγεία του. Δάγκωνε τα χείλη του και φαινόταν να μην είναι σίγουρος για τα βήματά του, καθώς στεκόταν στον καθεδρικό ναό του Χριστού Σωτήρος της Μόσχας, μαζί με τον δήμαρχο της πόλης, Sergey Sobyanin και, νευρικός και αφηρημένος, παρακολουθούσε τη λειτουργία.
Putinn_1.JPG
«Δεν νοιώθεις καλά, Vlad;» είναι ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος της Daily Mail.
Daily.JPG
Παρατηρητές σχολίασαν ότι οι ενέργειες του Putin συνάδουν με κάποιον που πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον, η οποία προκαλεί τρόμο, αργή κίνηση και δυσκαμψία. Επίσης, υποστηρίζουν ότι η ξηροστομία μπορεί να είναι σύμπτωμα της νόσου του Πάρκινσον.
Το Reuters ανέφερε ότι ο Putin δεν συμμετείχε στην ανταπόκριση του εκκλησιάσματος στο «Χριστός Ανέστη» του πατριάρχη, αρνούμενος να πει «Αληθώς Ανέστη» μαζί με το υπόλοιπο εκκλησίασμα.

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει δει φήμες να κυκλοφορούν γύρω από τη σωματική και ψυχική του κατάσταση, αφού εμφανίστηκαν πλάνα που τον δείχνουν να κρατά το τραπέζι μπροστά του κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με ένα από τα ανώτερα στελέχη του. Ο Putin εθεάθη να πιάνει το τραπέζι και να χτυπά το πόδι του μανιωδώς, προκαλώντας τις φήμες για ψυχική του επιδείνωση.

«Ένας υγιής πρόεδρος δεν θα χρειαζόταν να στηρίζεται με το χέρι του για να κρατάει τον εαυτό του ψηλά και δεν θα ανησυχούσε για το αν θα κρατούσε και τα δύο του πόδια στο έδαφος», δήλωσε στη Sun ο καθηγητής Erik Bucy, ειδικός στη γλώσσα του σώματος από το Texas Tech University.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης