Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Zelensky για το Πάσχα: Eξακολουθούμε να πιστεύουμε στη νίκη της Ουκρανίας - Δεν θα μας καταστρέψει καμία κακία

Μήνυμα Zelensky για το Πάσχα: Eξακολουθούμε να πιστεύουμε στη νίκη της Ουκρανίας - Δεν θα μας καταστρέψει καμία κακία
«Θα ξεπεράσουμε τους σκοτεινούς καιρούς και σήμερα εγώ -όπως και οι περισσότεροι από εμάς-δεν φορώ φωτεινά χρώματα, αλλά πολεμάμε για μια φωτεινή ιδέα», ανέφερε ο Zelensky

Στη δέσμευση ότι καμία «κακία» δεν θα καταστρέψει τη χώρα του προέβη στο μήνυμά του για το Πάσχα ο Ουκρανός πρόεδρος, V. Zelensky, ο οποίος μπροστά από τον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο, μια εκκλησία ηλικίας 1.000 ετών, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του προς τον ουκρανικό λαό τόνισε ότι η χώρα θα ξεπεράσει το σκοτάδι που έχει φέρει ο πόλεμος.
«Σήμερα εξακολουθούμε να πιστεύουμε στη νέα νίκη της Ουκρανίας και είμαστε όλοι πεπεισμένοι ότι δεν θα μας καταστρέψει καμία ορδή ή κακία», ανέφερε ο Zelensky και πρόσθεσε πως «θα ξεπεράσουμε τους σκοτεινούς καιρούς και σήμερα εγώ -όπως και οι περισσότεροι από εμάς-δεν φορώ φωτεινά χρώματα, αλλά πολεμάμε για μια φωτεινή ιδέα».
«Δώσε σε κάθε αγόρι και σε κάθε κορίτσι μια χαρούμενη παιδική ηλικία, νεότητα και γηρατειά ώστε τουλάχιστον να σβήσουν οι αναμνήσεις της φρικτής παιδικής τους ηλικίας στη διάρκεια του πολέμου», προσευχήθηκε ο Zelensky.
«Φρόντισε τις μητέρες μας, δώσε υπομονή σε αυτές που περιμένουν έναν γιο ή μια κόρη να επιστρέψουν από τον πόλεμο», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας «δώσε υπομονή σε αυτούς που, δυστυχώς, δεν θα δουν τα παιδιά τους να επιστρέφουν από το μέτωπο».
«Μην ξεχνάς τη Μαριούπολη και τους ηρωικούς της υπερασπιστές. Μπορεί να καταστραφούν οι τοίχοι, αλλά δεν μπορούν να καταστραφούν τα θεμέλια πάνω στα οποία βασίζεται το πνεύμα των μαχητών μας, το πνεύμα όλης της χώρας», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης