Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φωτο: Εμφανίστηκε μετά από καιρό η κρυφή αγαπημένη του Putin - Η αλλαγή στην εικόνα και οι φήμες για φυγάδευσή στη Σιβηρία

Φωτο: Εμφανίστηκε μετά από καιρό η κρυφή αγαπημένη του Putin - Η αλλαγή στην εικόνα και οι φήμες για φυγάδευσή στη Σιβηρία
«Κάτι έχει αλλάξει πραγματικά στο πρόσωπο της Kabaeva... η θρυλική αθλήτρια ήταν αισθητά πιο όμορφη», έγραψε το ρωσικό Cosmopolitan
Η Alina Kabaeva, η 38χρονη ερωμένη του Putin, εμφανίστηκε ξανά σε μια πρόβα ρυθμικής γυμναστικής στη Μόσχα, μετά από τις εικασίες για φυγάδευσή της στη Σιβηρία.
Οι φωτογραφίες της Alina Kabaeva από αυτή την εμφάνισή της, πυροδότησε τις εικασίες, ότι η ίδια έχει επισκεφθεί τον ίδιο αισθητικό χειρουργό με τον Πούτιν, όσο κυκλοφορούν οι φήμες για μπότοξ.
«Κάτι έχει αλλάξει πραγματικά στο πρόσωπο της Kabaeva... η θρυλική αθλήτρια ήταν αισθητά πιο όμορφη», έγραψε το ρωσικό Cosmopolitan.
 
 


Η γυναίκα, που φημολογείται ότι είναι είναι η ερωμένη του Putin και μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, ακούγεται ότι κρυβόταν σε ιδιωτικό σαλέ στην Ελβετία ή σε πυρηνικό καταφύγιο της Σιβηρίας.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης, επανεμφανίστηκε σε μια πρόβα ρυθμικής γυμναστικής νεανίδων στο VTB Arena της Μόσχας αυτή την εβδομάδα ενόψει του Alina Festival, μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει διαψεύσει καμία από τις φήμες αλλά επίσης δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ επίσημα την Καμπάεβα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης