Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μ. Βρετανία: Η Ρωσία θέλει στρατιωτικές επιτυχίες στην Ουκρανία έως τις 9 Μαΐου

Μ. Βρετανία: Η Ρωσία θέλει στρατιωτικές επιτυχίες στην Ουκρανία έως τις 9 Μαΐου
Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου για τη νίκη στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο κατά των Ναζί
Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία θέλει να έχει πετύχει στρατιωτικές επιτυχίες στην Ουκρανία έως τις 9 Μαΐου, όταν και εορτάζεται η επέτειος της νίκης της Σοβιετικής Ένωσης κατά των Ναζί στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας.
«Η Ρωσία πιθανότατα θέλει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες πριν από τους ετήσιους εορτασμούς της Ημέρας της Νίκης της 9ης Μαΐου και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει το πόσο γρήγορα και δυναμικά επιχειρούν να διεξάγουν επιχειρήσεις πριν από αυτήν την ημερομηνία» αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ρωσικές δυνάμεις προωθούνται στο Donbass προς το Kramatorsk, το οποίο εξακολουθεί να βομβαρδίζεται με ρουκέτες.
«Η δραστηριότητα της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας συνεχίζει παράλληλα να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, καθώς επιδιώκει να προσφέρει υποστήριξη από κοντά στις χερσαίες επιχειρήσεις στην ανατολική Ουκρανία και να καταστρέψει την ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα» υποστηρίζει το Βρετανικό υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης