Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία - δημοσκόπηση: Νικητής του debate ο Macron, πιο πειστικός από τη Le Pen

Γαλλία - δημοσκόπηση: Νικητής του debate ο Macron, πιο πειστικός από τη Le Pen
Νικητή τον Macron δείχνουν οι τελευταίες 5 δημοσκοπήσεις ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στις 24/10
Σχετικά Άρθρα

Νικητής του χθεσινού debate αναδείχθηκε ο Emmanuel Macron ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών της ερχόμενης Κυριακή 24/10 που θα κρίνουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας.
Σύμφωνα με τη στιγμιαία δημοσκόπηση («sondage flash») του ινστιτούτου Elabe για τον τηλεοπτικό σταθμό BFMTV που έγινε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 650 τηλεθεατών 18 ετών, το 59% έκρινε ότι Macron ήταν πιο πειστικός από τη Marine Le Pen.
Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, το 2017, ανάλογη έρευνα είχε αναδείξει νικητή της τηλεοπτικής αναμέτρησης των δύο αντιπάλων επίσης τον Macron, πολύ πιο καθαρά (63%).

Καθαρός νικητής ο Macron

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο Emmanuel Macron θα ανανεώσει την προεδρική του θητεία, εξασφαλίζοντας ένα ποσοστό κοντά στο 55%.
Οι τελευταίες πέντε μετρήσεις θέλουν τον απερχόμενο πρόεδρο της Γαλλίας να επικρατεί της Le Pen στο δεύτερο γύρο των εκλογών με ένα ποσοστό που κυμαίνεται από 54,5% έως και 56%.
1_31.png

2_18.png

3_20.png

4_12.png

5_7.png
Σημειώνεται πως ο Macron είχε επικρατήσει της Le Pen στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2017 λαμβάνοντας το 66,1% των ψήφων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης