Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πατέρας Macron για εκλογές: Οι Γάλλοι είναι πολύ αχάριστοι - Έχω μεγάλο θαυμασμό για τον τρόπο που διοικεί

Πατέρας Macron για εκλογές: Οι Γάλλοι είναι πολύ αχάριστοι - Έχω μεγάλο θαυμασμό για τον τρόπο που διοικεί
Όσο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο πατέρας του Emanuel Macron ανέφερε ότι ο γιος του "Επέδειξε πολύ κουράγιο”, ενώ "δεν υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες που έχουν κάνει όσα έχει κάνει αυτός” σχολίασε

Ο Zack Michel, ο πατέρας του Emanuel Macron, αναφέρει ότι έχει "μεγάλο θαυμασμό” για τον τρόπο που ο γιος του κυβερνά τη Γαλλία, χαρακτηρίζοντας τους Γάλλους "¨πολύ αχάριστους” για την προεδρική θητεία του.
"Εγκρίνω το 90% όλων όσων κάνει. Ποτέ δεν συμφωνούμε 100%” λέει ο πατέρας του Emanuel Macron, στη συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα "L'Est Républicain”.
Μόλις 5 μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, ο πατέρας του ανέφερε στη συνέντευξή του στο γαλλικό μέσο ότι θαυμάζει τη διακυβέρνηση του γιου του.
"Έχω μεγάλο θαυμασμό για τον τρόπο που διοικεί τη χώρα.
Νομίζω ότι πρέπει να έχεις μεγάλο κουράγιο και ότι οι Γάλλοι είναι πολύ αχάριστοι, αλλά αυτό δεν είναι κάτι καινούριο” ανέφερε ο ίδιος.
"Εγκρίνω το 90% όλων όσων κάνει. Ποτέ δεν συμφωνούμε στο 100%. Δεν είμαι ακόλουθος κάποιας σέκτας” προσθέτει, χαρακτηριστικά ο πρώην νευρολόγος.
«Είμαι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα της Κυριακής, στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.
Έδειξε μεγάλη φροντίδα για να αντιμετωπίσει όλα όσα έπεσαν στο κεφάλι του, ειδικά ο κορωνοϊός” ανέφερε ο πατέρας του Macron.

Για τον πόλεμο στην Ουκρανία 

Όσο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο πατέρας του Emanuel Macron ανέφερε ότι ο γιος του "Επέδειξε πολύ κουράγιο”, ενώ "δεν υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες που έχουν κάνει όσα έχει κάνει αυτός” σχολίασε.
Όσο για το πόσο συχνά συναντιέται με τον γιο του στο πατρικό σπίτι, ο Macron ανέφερε, χαρακτηριστικά: "Την τελευταία φορά που ήρθε να με δει εδώ, στο σπίτι όπου μεγάλωσε, ήταν στις 21 Νοέμβρη του 2019, με αφορμή τα εγκαίνια της νέας σχολής θετικών επιστημών στο Αμιένς” είπε.
"Προς στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα σχεδιασμένο” είπε ο πατέρας του Emanuel Macron για τους επινίκιους εορτασμούς, σε περίπτωση επικράτησης του γιου στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, την Κυριακή, όπως σημείωσε ο συνταξιούχος νευρολόγος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης